Συναλλαγές με το Ερρίκος Ντυνάν είχε ο αδελφός του Άδωνη Γεωργιάδη (βίντεο)

Στην Επιτροπή έφτασε μηχανογραφημένος κατάλογος με τους προμηθευτές του Ντυνάν, αλλά και κατάλογος για τις αποζημιώσεις σε μέλη του Δ.Σ. από το 2006 έως το 2014. Ανάμεσα σε αυτούς και οι εκδόσεις Γεωργιάδη του αδελφού του αντιπροέδρου της ΝΔ και τέως υπουργού Υγείας.



Κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Πέμπτης στην Εξεταστική για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Αντώνης Μπαλωμενάκης ενημέρωσε το σώμα πως στην Επιτροπή έφτασε μηχανογραφημένος κατάλογος με τους προμηθευτές του Ντυνάν, αλλά και κατάλογος για τις αποζημιώσεις σε μέλη του Δ.Σ. από το 2006 έως το 2014. Επίσης, πληροφόρησε και για έγγραφα που έφτασαν από τους εργαζομένους.
Όπως αναφέρει ο Άγγλος Προβολισιάνος στο Documento:
Ανάμεσα στις συναλλασσόμενες εταιρίες εντοπίζονται ΜΜΕ, αλλά και το όνομα «Γεωργιάδης Αθ. Λεωνίδας», του αδελφού του αντιπροέδρου της ΝΔ και τέως υπουργού Υγείας  Άδωνι Γεωργιάδη. Οι συναλλαγές φέρονται να έγιναν τα έτη 2013 - 2014, επί υπουργείας Γεωργιάδη.
Στον κατάλογο, όπως επισήμανε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Γκιόλας, δεν αναγράφονται ούτε τα ποσά, ούτε το είδος της συναλλαγής προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το τι είδους υπηρεσίες παρασχέθηκαν στο Ερρίκος Ντυνάν από τις εκδόσεις Γεωργιάδη.
https://left.gr/
Ο κατάλογος όπως τον δημοσίευσε η εφημερίδα Documento: