Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κολομβιανή Δημοκρατία των Βαλκανίων !Η Ηριάννα μέσα οι ναρκέμποροι... έξω

Ακόμα και η πιθανότητα σχέσης, ερωτικής ή φιλικής, με κάποιον που κατηγορήθηκε ότι σχετίζεται με τρομοκρατία, για την ελληνική Δικαιοσύνη μπορεί και να είναι πιο επικίνδυνο ακόμα και από την αποδεδειγμένη σχέση με δύο τόνους ηρωίνης.

της Κατερίνας Κατή 
Και με τα μάτια ...ερμητικά κλειστά να στέλνει στη φυλακή ένα νέο κορίτσι , αιχμαλωτίζοντας όνειρα και φωτεινές διαδρομές, αλλά να αφήνει ελεύθερο έναν επιχειρηματία και πρώην ποδοσφαιρικό παράγοντα που με βάση συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία διώχτηκε και καταδικάστηκε για συνέργεια στη διακίνηση της μεγαλύτερης ποσότητας του "λευκού θανάτου" που ...ξεβράστηκε στην χώρα από τα αμπάρια του Noor-1.
Tη μια την λένε Ηριάννα , και είχε την ...ατυχία να αγαπήσει έναν νέο που κάποτε συνελήφθη ως μέλος της Οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς".
Ο σύντροφος της ήταν τελικά αθώος , η ίδια όμως πλήρωσε την ...αμυαλιά της να σταθεί στο πλάι του με μια ποινική δίωξη και με έναν "στιγματισμό" από επίσημο χέρι της Πολιτείας (Ν.Δένδιας) που έβγαλε τα στοιχεία της στην φόρα, Και στο τέλος της επώδυνης διαδρομής χρεώθηκε με μια καταδίκη 13 ετών και με μια ακόμα πιο πρωτοφανή απόφαση να μην έχει η έφεση της ανασταλτικό χαρακτήρα .
Τον άλλον τον λένε Αιμίλιο Κοτσώνη και όσα αναφέρουν επίσημα δικαστικά έγγραφα για τον ρόλο του στην υπόθεση του ναρκόπλοιου Noor-1 είναι φοβερά και τρομερά.
Αυτός δεν έκανε ...κακές παρέες, αντιθέτως το κοινωνικό του πρόσημο ήταν καθ΄ όλα αποδεκτό. Επιχειρηματίας και στέλεχος μεγάλης ΠΑΕ που έχαιρε της εκτίμησης και της προστασίας και του μεγάλου αφεντικού . Ιδιότητες που ανοίγουν πόρτες και φουσκώνουν τραπεζικούς λογαριασμούς.
Μετά από μια δίκη που δεν κατάφερε να φωτίσει το βρωμερό παρασκήνιο της υπόθεσης του Nooor-1 υπήρξε από τους τυχερούς καθώς ναι μεν καταδικάστηκε πλην όμως δεν είδε την πόρτα της φυλακής. Δέκα χρόνια με αναστολή ήταν η ετυμηγορίας της Δικαιοσύνης για τον Αιμίλιο Κοτσώνη που κατά τη δικογραφία είχε κάνει τα deals για την αγοραπωλησία του «Noor One».
Για την πρωτόδικη αυτή απόφαση και για την επιείκια που έδειξε το δικαστήριο σε πολλούς από τους εμπλεκόμενους ασκήθηκε έφεση 52 σελίδων και για οκτώ από τους εμπλεκόμενους, μεταξύ των οποίων είναι και ο Κοτσώνης , η δίκη θα γίνει εκ νέου από μηδενική βάση.
Στην έφεση περιγράφεται πώς στήθηκε η επιχείρηση μεταφοράς (τουλάχιστον) 2,1 τόνων ηρωίνης με το «Noor One», μέσω σύστασης εταιρίας «φαντάσματος» και τραπεζικού λογαριασμού που θα... δικαιολογούσε «τα πολλά εκατομμύρια δολάρια» από την αγοραπωλησία των ναρκωτικών.
"Ο κατηγορούμενος Κοτσώνης -αναφέρεται στην έφεση- ήταν ο άνθρωπος που από το έτος 2012 βρισκόταν πίσω από κάθε επιχειρηματική κίνηση σχετιζόμενη με το πλοίο ενώ είχε μεσολαβήσει για τη σύναψη το έτος 2012 συμφωνίας μεταξύ των Φάρου-Τζανετή-Γιαννουσάκη για την συνδιαχείριση του Noor και η εταιρεία GFTK που συστάθηκε τον Ιούνιο του 2012 για την συνιδιοκτησία του πλοίου ήταν στην πραγματικότητα συμφερόντων όλων των παραπάνω».
Για την Ηριάννα που ο έρωτας κι ένα χαμηλής ποσότητας και κακής ποιότητας αποτύπωμα , απ΄αυτά που άλλα δικαστήρια δεν έχουν καν λάβει υπόψη τους ως ενοχοποιητικά στοιχεία, παρενέβη ο Υπουργός Δικαιοσύνης , Σταύρος Κοντονής , ζητώντας το σκεπτικό της απόφασης και την επίσπευση της καθαρογραφής της ώστε να γίνει σύντομα η δίκη της σε δεύτερο βαθμό. Η Ηριάννα όμως παραμένει στη φυλακή ενώ στις 17 Ιουλίου έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της .Η ίδια δεν θέλει να ελπίζει σε τίποτε... παρά το κύμα συμπαράστασης που ξεχύθηκε μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης η ίδια δεν επιτρέπει καν στον εαυτό της κάνει όνειρα για αποφυλάκιση ....
Και πως θα μπορούσε όταν νωπή είναι ακόμα στη μνήμη της η στάση του πρωτόδικου δικαστηρίου , όπου η εισαγγελέας της έδρας την ρωτούσε ακόμα και γιατί ...δεν χώριζε με την σύντροφο της.
Στην περίπτωση της Ηριάννας η εισήγηση της εισαγγελέως ήταν καταδικαστική και υιοθετήθηκε από το Δικαστήριο. Και σήμερα το κορίτσι των 29 Μαίων , υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθήνας, με μεγάλη κοινωνική προσφορά που μάθαινε τα ελληνικά γράμματα στα παιδιά των μεταναστών, είναι κρατούμενη στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών .
Στην περίπτωση του NOOR-1 η εισαγγελέας ήταν καταπέλτης αλλά δεν εισακούστηκε, η απόφαση ήταν πολύ επιεικέστερη από την εισήγηση της. Στην έφεση που άσκησε υπέρ του νόμου η εισαγγελέας, όπως και στην πρόταση που είχε υποβάλλει από έδρας, κάνει λόγο για διεθνούς εμβέλειας εγκληματική οργάνωση.
Η κ. Τρουπή εκτιμά πως ανάμεσα στους καταδικασθέντες ενδεχομένως υφίστανται και οι διευθυντές της εγκληματικής οργάνωσης και χρηματοδότες του φορτίου.
Ο παραλληλισμός των δύο υποθέσεων δεν γίνεται για να πούμε ποιος έπρεπε να πάει φυλακή και ποιός όχι.
Τόσο η Ηριάννα όσο και ο Αιμίλιος Κοτσώνης έχουν το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι την αμετάκλητη κρίση της Δικαιοσύνης.
Ο παραλληλισμός γίνεται για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που πολλές φορές έχουν παρατηρηθεί σε δικαστικές αποφάσεις , με κάποιους δικαστές μάλιστα να εξαντλούν την αυστηρότητα τους σε υποθέσεις με ελάχιστα στοιχεία ή όταν οι εμπλεκόμενοι είναι απλοί πολίτες χωρίς ισχύ, ενώ αντίθετα να επιδεικνύουν μεγαλοψυχία και να είναι υπέρ το δέον επιεικείς ή ακόμα και φοβικοί έναντι μεγαλόσχημων με υψηλές γνωριμίες. 
Πηγή: documentonews.gr 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…