Μπάλα, κόκα , ντόπα, πολιτική και ΜΜΕ. Καλώς ήρθατε στην Ελληνική Κολομβιανή Δημοκρατία των Βαλκανίων

Πλέον, δεν είμαστε μεταφορικά μια χώρα που εξουσιάζεται  με μεθόδους Κολομβιανής μαφίας, αλλά και πραγματικά, αφού οι πρεζέμποροι εξελίσσονται σε στρατηγικοί επενδυτές της χώρας και  χορηγοί  κομμάτων και πολιτικών προσώπων.

Τα διεφθαρμένα και χρεωκοπημένα καρτέλ της ενημέρωσης και της διαπλοκής παραδίδονται αμαχητί, το υπηρετικό προσωπικό τους, δημοσιογραφικό και πολιτικό, καλωσορίζει το «ναρκοδολάριο», που θα σώσει τους ίδιους και την χώρα από  τους μπολσεβίκους των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ.
Η πραγματική, πλέον, πρέζα και τα έσοδα που προκύπτουν από αυτή πέφτουν στην μιντιακή και πολιτική αγορά της χώρας , που ασφυκτιούσε από μίζες και «μαύρη»  ρευστότητα, μετά την κατάρρευση των τραπεζικών «πυραμιδικών» δανείων ( δανικά και αγύριστα) των κατασκευαστικών εταιριών  κλπ.
Ολοι αυτοί, πιστεύουν ότι αφού δεν μπόρεσαν να σώσουν το παλιό σύστημα πολιτικής και μιντιακής μαφίας, καταλήστευσης δημόσιου και κρατικού πλούτου, μπορούν πλέον να «μαστουρώσουν», τον ελληνικό λαό προσφέροντας απεριόριστο «σνιφάρισμα» κόκας είτε τυπωμένη σε χαρτί , είτε σε τηλεοπτική εικόνα  και ιντερνική ενημέρωση.
Βέβαια ξεχνούν ότι υπάρχουν και δημοσιογραφικά μετερίζια που θα αποκαλύπτουν και θα μάχονται για να αποκαλύπτουν μεθόδους , πρακτικές της παλιάς και νέας διαπλοκής, με πρέζα ή χωρίς πρέζα.

Εκτός και αν βγουν τα κολομβιανά συμβόλαια …που επιβάλουν την σιωπή !