Παρασκευή, Ιουνίου 16, 2017

Ηθοποιός υπογράφει αυτόγραφα ...αλλά στην πίσω όψη τα έδειξε ολα !

Την πήρε ο άνεμος και τη «σήκωσε» τη φούστα της και αυτό που αντίκρισαν οι φωτογράφοι και οι θαυμαστές της πραγματικά τους άφησε άφωνους.

Για κάποιους θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα «ατύχημα» η κακιά στιγμή, ενώ για άλλους προμελετημένο «έγκλημα» διαφήμισης, αφού δεν πας στην παρουσίαση της νέας σου ταινίας χωρίς να φοράς εσώρουχο από μέσα.

Και όμως η Κόνι Νίλσεν το έπραξε, και ενώ μοίραζε αυτόγραφα στους θαυμαστές της στο AOL της Νέας Υόρκης, με αφορμή τη νέα της ταινία «Wonder Woman», έγιναν τα αποκαλυπτήρια των γυμνών της και άνευ εσώρουχων οπισθίων. Αν και άργησε να το αντιληφθεί, μόλις την ενημέρωσαν τι είχε συμβεί δεν έχασε το χαμόγελό της και συνέχισε ακάθεκτη τη δουλειά της.


http://patrinanea.blogspot.gr/

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… Στείλτε τα πάντα …και για ότι σας ενοχλεί στο blog (Εmail: bollywood.gr@gmail.com)

Προσεχώς ! Ελληνες blogger ! Oι αντάρτες της ελεύθερης ενημέρωσης !


Για να κρατήσουμε ζωντανές τις μνήμες ετοιμάζουμε μια αναδρομή στα blogs που έφεραν την πραγματική επανάσταση στην Ελεύθερη Ενημέρωση και παραμένουν ελεύθερα στην πλατφόρμα του blogger ! Βlogs που δεν παραδόθηκαν ούτε εξαργυρώθηκαν !