Αντιπρόεδρος ΤΟ της Ν.Δ πτέραρχος εν αποστρατεία φέρεται να βίαζε την ανιψιά του άτομο με αναπηρία !

Το κόμμα της αριστείας ...που θέλει να κάνει και βουλευτή γνωστό μουφαδόρο απατεωνάκο του διαδικτύου ...είχε επίλεκτο στέλεχος (σε τοπική οργάνωση στο Μενίδι) πτέραρχο  που κατηγορείται για βιασμό ανάπηρης ανιψιάς του



Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα, Τετάρτη, η ΕΛΑΣ, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 70χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 30 Απριλίου 2017 στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου, κατηγορούμενος για βιασμό.





Πρόκειται για τον Παναγιώτη Αντ. Λουμάκο, γεννηθέντα την 20-3-1947 στο Νεοχώρι Λακωνίας, ο οποίος είναι απόστρατος πτέραρχος, πατέρας και παππούς 4 εγγονών.
Ο κατηγορούμενος βίαζε την 34χρονη κόρη της αδελφής του, η οποία είναι άτομο με αναπηρία
Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αιμομιξίας κατ’ εξακολούθηση και της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών.
Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρεται:
«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 15-11-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2478020 του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».