Γελάει ο κόσμος με τη νέα δημοσκόπηση της MRB - Δείχνει τη Φώφη να προηγείται του Τσίπρα


Τα δίνει όλα η διαπλοκή σε άλλη μία δημοσκόπηση, από τις γνωστές παντελώς αναξιόπιστες εταιρείες δημοσκοπήσεων που έχουν πέσει έξω σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Τα δίνει όλα για να πείσει ακόμη και την ηγεσία της ΝΔ ότι είναι έτοιμη να καταγράψει θρίαμβο στις επόμενες εκλογές, οι οποίες βέβαια θα αργήσουν να διενεργηθούν.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της MRB, του πρώην συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είχε ζητήσει παλαιότερα συγγνώμη για τις δημοσκοπικές του αποτυχίες, για λογαριασμό του STAR, η οποία με δείχνει τη ΝΔ να προηγείται με 13 ποσοστιαίες μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ
Πιο συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, η αξιωματική αντιπολίτευση συγκεντρώνει 27,2%, έναντι 14,2% του ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτη είναι η Χρυσή Αυγή με  7,9%, ενώ ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ στο 7,8% και το ΚΚΕ με 7,7%.
Και τώρα δείτε τα παρακάτω στοιχεία με τα οποία ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με δεύτερη να έρχεται η Φώφη Γεννηματά, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας. Τέταρτος είναι ο γ.γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Οι συμμετέχοντες ερωτηθείς για το εάν θα πρέπει η κυβέρνηση να αποδεχθεί ή όχι νέα μέτρα, το 55% απαντά να μην τα δεχθεί, έστω κι αν αυτό οδηγήσει σε ρήξη.
Σε ερώτηση αν θέλουν παραμονή στο ευρώ το 59% απαντά ότι επιθυμεί παραμονή.
Στο ερώτημα αν πιστεύουν ότι θα κλείσει η αξιολόγηση μόλις το 20% πιστεύει ότι πρέπει να κλείσει πάση θυσία. Το 28% που χαρακτηρίζεται «παγιδευμένοι» είναι αυτοί που λένε ας κλείσει η αξιολόγηση με μέτρα, αν δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.
 http://www.periodista.gr/