Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2017

Συνάντηση Κορυφής ! Ο ΓΑΠ συνομιλεί με την Καλομοίρα και συζητούν για την πολιτική και τον Ντόναλντ Τραμπ (PHOTOS)

eeyeΑυτά είναι  μάλλον βαδίζουμε σε νέα πολιτική εποχή για την χώρα ! Θέμα:


Μόλις μια ημέρα μετά από το θάνατο του Ζίγκμουντ Μπάουμαν, εισηγητή του όρου Ρευστός Μοντερνισμός, έρχεται για άλλη μια φορά η πραγματικότητα που μοιάζει με μετα-πραγματικότητα να μας χαστουκίσει τη μούρη, με μικρές κουλές ειδησούλες από τον ευλογημένο μας τόπο.

Όπως διαβάζουμε εδώ, ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου (ΓΑΠ) είχε συνομιλία με την Καλομοίρα τη Σαράντη με την οποία συζήτησε για τον Ντόναλντ Τραμπ και τo Rising Star. Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 , ο (μην ξεχνιόμαστε) πρόεδρος της ΚΙΔΗΣΟ και απόγονος του Ανδρέα Παπανδρέου, παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης “Καλή μου κυρία” όπου πρωταγωνιστεί η Δήμητρα Ματσούκα. Εκεί το παρόν έδωσε και η Καλομοίρα Σαράντη, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει επιστρέψει στην Ελλάδα ως παρουσιάστρια στο τηλεπαιχνίδι “Rising Star” του ΑΝΤ1.
papandreoukalomoira
Οπότε oι πλανήτες ήρθαν σε φωτεινή ευθεία και έτυχε να συνυπάρξουν στο φουαγιέ του θεάτρου “Πάνθεον” αυτοί οι αξιαγάπητοι ογκόλιθοι του της δημόσιας σφαίρας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ΓΑΠ συνομίλησε με την Καλομοίρα στα Αγγλικά. Μάλιστα η Καλομοίρα ανέφερε ότι τα Αγγλικά του ΓΑΠ είναι εξαιρετικά, φανταζόμαστε ίσως να είναι ακόμη καλύτερα και από την κορμοστασιά του.
Οι δυο τους συζήτησαν για αρκετή ώρα για διάφορα θέματα για τα οποία θα μπορούσε να συζητήσει ο ΓΑΠ με την Καλομοίρα. Δηλαδή μίλησαν για το Rising Star, εκείνος της είπε για τις ΗΠΑ που κάνει κάτι ταξίδια, στη συνέχεια της είπε ότι έχει ομορφύνει, ότι είναι πολύ καλή σ’ αυτό που κάνει και για κατακλείδα μίλησαν και για την πολιτική, με ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.
Είναι πραγματικά κρίμα που δεν υπάρχει σε οπτικοακουστικό υλικό αυτός ο διάλογος που θα αποτελούσε πολιτιστική παρακαταθήκη για τον Ελληνικό λαό.
 http://luben.tv/stream/102002
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… Στείλτε τα πάντα …και για ότι σας ενοχλεί στο blog (Εmail: bollywood.gr@gmail.com)

Προσεχώς ! Ελληνες blogger ! Oι αντάρτες της ελεύθερης ενημέρωσης !


Για να κρατήσουμε ζωντανές τις μνήμες ετοιμάζουμε μια αναδρομή στα blogs που έφεραν την πραγματική επανάσταση στην Ελεύθερη Ενημέρωση και παραμένουν ελεύθερα στην πλατφόρμα του blogger ! Βlogs που δεν παραδόθηκαν ούτε εξαργυρώθηκαν !