Τόσκας Ο υπουργός που κάνει έργο στην ΕΛ.ΑΣ Και δεν μασάει !

 Τόσκας στο NEWS 247: Πετύχαμε καλύτερο περιβάλλον ασφάλειας και πολύ λιγότερη καταστολή


Για τις τελευταίες εξελίξεις με τις συλλήψεις για την τρομοκρατία, τις αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση του ποινικού εγκλήματος στην Δυτική Αττική, ακόμα και τον τρόπο που λειτούργησαν τα Σώματα Ασφαλείας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε πίσω της η κακοκαιρία, στάθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο News247.
AdTech Ad
"Το φαινόμενο αυτό δεν είναι «Λερναία Ύδρα», σίγουρα είναι οι τελευταίες αναλαμπές της παλιάς τρομοκρατίας των παλιών οργανώσεων τρομοκρατίας, η οποία όμως για να μην έχουμε ψευδαισθήσεις ποτέ δεν θα μηδενιστεί, γιατί σε καμία χώρα δεν έχει μηδενιστεί", αναφερόμενος στην τρομοκρατία και τη σύλληψη της Π. Ρούπα.
Ο υπουργός αναφέρθηκε ακόμα και στον τρόπο που λαμβάνει μέτρα η ΕΛ.ΑΣ. για την παρακολούθηση μεταναστών ούτως ώστε να μην δημιουργηθούν ομάδες φανατικών εντός των καταυλισμών, για την Ευρώπη τόνισε ότι η λύση είναι στη μη γκετοποίηση αυτών των πληθυσμών και τοποθετήθηκε και για τα φαινόμενα βίας στα Εξάρχεια, αλλά και την οπαδική βία.
  http://news247.gr