Ποιες τράπεζες; Ποια κυβέρνηση; Να γιατί έκλεισε ο Ψυχάρης τον ΔΟΛ

Δεν έχει τέλος η βρώμικη σπέκουλα που γίνεται τις τελευταίες ώρες με αφορμή το κλείσιμο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη με απόφαση του Σταύρου Ψυχάρη. Το ξεδοντιασμένο κατεστημένο προσπαθεί να ρίξει το βάρος της κατάρρευσης του ιστορικού οργανισμού στην κυβέρνηση και.... στις ιδιοτροπίες των τραπεζών.

Δεν είναι έτσι, όμως, τα πράγματα, όπως μαθαίνουμε.
Ο Σταύρος Ψυχάρης έπαιξε, ακόμη και τώρα στη Δύση της μακράς του πορείας που οδήγησε στο λουκέτο στον ΔΟΛ, το τελευταίο του χαρτί.
Είχε την απαίτηση - ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ - να φύγουν οι εγγυήσεις από τα δάνεια της συζύγου του.
Μιλάμε για τον Σταύρο Ψυχάρη, ο γιος του οποίου, στην Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, είχε δηλώσει με αξιοσημείωτο κυνισμό, ότι έχει υπογράψει προσωπικές εγγυήσεις έναντι δανείων του ΔΟΛ σε συγκεκριμένη τράπεζα, ύψους 15 εκατ. ευρώ, με... αέρα, δηλαδή χωρίς χρήματα.
Μιλάμε για τον Σταύρο Ψυχάρη, του οποίου, - ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ- η σύζυγος, τον περασμένο Σεπτέμβρη, είχε απολυθεί με εντολή του ίδιου. Στη συνέχεια τσέπωσε 150.000 ευρώ ως αποζημίωση και στη συνέχεια - ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ - επαναπροσλήφθηκε, καθώς φαίνεται ότι ήταν ιδιαίτερα απαραίτητη, με μπλοκ παροχής υπηρεσιών. Και όλα αυτά τη στιγμή που εξακουλουθούσαν και εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του ιστορικού συγκροτήματος, με αποκλειστική ευθύνη του Σταύρου Ψυχάρη και της παρέας των αυλικών του στη Μιχαλακοπούλου.
Μιλάμε για τον Σταύρο Ψυχάρη που δεν υπέβαλε για εννέα χρόνια πόθεν έσχες, που του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι από την ελληνική Δικαιοσύνη, που έπαιρνε προσωπικά δάνεια χωρίς καμία εγγύηση. Τώρα, ο ίδιος ανθρωπος, ο Σταύρος Ψυχάρης, που στο παρελθόν ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις, στοχοποιούσε πρωθυπουργούς, ρύθμιζε γενικά το "παιχνίδι", απαιτεί να φύγουν οι εγγυήσεις των δανείων της συζύγου του. Γιατί; Για να συμβάλλει προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης λύσης. Ακόμη και τώρα θέλει να κερδίσει κάτι.  Οι τράπεζες δεν του έκαναν τον χατίρι και έτσι, ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ, αποφάσισε να βάλει λουκέτο. Το λουκέτο στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη είναι το επιστέγασμα της διαχρονικής εγκληματικής στρατηγικής που ακολούθησε ο Σταύρος Ψυχάρης. Τώρα, εκδικητικά, παίρνει στο λαιμό του τους εργαζόμενους.
Αυτός ήταν, αυτός είναι ο Σταύρος Ψυχάρης.

http://www.periodista.gr