Πάτρα:Γιός του πρώην βουλευτή Θ. Νταβλούρου ο νεαρός που έπεσε στο κενό από γέφυρα ΦΩΤΟ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο 21χρονος
Τηλέμαχος Νταβλούρος, γιός του πρώην βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην αστυνομικού Διευθυντή  Θανάση Νταβλούρου που το πρωί  βρέθηκε στο κενό από γέφυρα της περιμετρικής στην Πάτρα στο ύψος του Νέου Σουλίου.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές η επέμβαση έγινε λόγω των πολλαπλών καταγμάτων  στην λεκάνη και στο σπλαχνικό κρανίο που προκλήθηκαν από το ατύχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr  δεν κινδυνεύει η υγεία του και έχει απόλυτη επαφή με το περιβάλλον.
Νεότερη ενημέρωση 13.13’
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patrastimes.gr ο νεαρός Τ.Ν. φέρει  πολλαπλά κατάγματα  στην λεκάνη και στο σπλαχνικό κρανίο ( εμπρόστιο τμήμα κεφαλής). Δεν φέρει τραύματα στην σπονδυλική στήλη. Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή, αλλά δεν κινδυνεύει η υγεία του και έχει απόλυτη επαφή με το περιβάλλον.
Νεότερη Ενημέρωση 12.58′
Γιός του πρώην βουλευτή Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην αστυνομικού Διευθυντή  Θανάση Νταβλούρου είναι ο νεαρός που βρέθηκε στο κενό απο γέφυρα της περιμετρικής στην Πάτρα στο ύψος του Νέου Σουλίου.
Νεότερη ανάρτηση 12.05
Ο νεαρός άντρας έχει μεταφερθεί με  τραύματα στο κεφάλι και κατάγματα στο σώμα του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας»