Διέγραψε τον Φωτήλα ο Θεοδωράκης. Του μένει να διαγράψει και το Ποτάμι για να πάρει τα βουνά !

Φωτήλας πάει στην ποταμιά...που θα έλεγε και το λαικό άσμα, τέλος .Θέμα


Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ενημέρωσε το μεσημέρι της Τρίτης τον πρόεδρο της Βουλής, ότι ο βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας, τίθεται από εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος. Είχαν προηγηθεί χθες και σήμερα δηλώσεις του Ιάσονα Φωτήλα που δημιούργησαν μεγάλη αναστάτωση στο κόμμα της Σεβαστουπόλεως.

Κόντρα με τον γραμματέα Οργανωτικού 

Ο βουλευτής του Ποταμιού με σημερινή δήλωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook επιτέθηκε στον γραμματέα του κόμματος Παντελή Αβραμίδη που προηγούμενος είχε ασκήσει έντονη κριτική στον βουλευτή Αχαΐας για τη χθεσινή τοποθέτησή του, πως το Ποτάμι «δεν μπορεί πια μόνο του και πως πρέπει να συνεργαστεί με τη ΝΔ».
Ο Παντελής Αβραμίδης, δήλωσε χθες: «Είναι γνωστές οι πιέσεις στελεχών των ''παλαιών κομμάτων'' προς περιφερειακά, αλλά και κεντρικά στελέχη του κινήματός μας. Τις αντιμετωπίζουμε με ανεκτικότητα. Προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι είμαστε στο 2016. Οι υποσχέσεις, οι εξαγορές και όλες αυτές οι παλαιοκομματικές πρακτικές, τους εκθέτουν και δεν θα γίνουν ανεκτές από την κοινωνία».

«Δεν αρμόζει αυτή η τακτική σ’ εμάς τους Ποταμίσιους...»

«Θέλω να θυμίσω στον φίλο και σύντροφο Παντελή, ότι το Ποτάμι δημιουργήθηκε ως φρέσκο, ανανεωτικό, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό κίνημα. Σ’ αυτά τα χαρακτηριστικά του κινήματος δεν ταιριάζει καθόλου η πρακτική του να ''πετάμε λάσπη'' αντί να απαντάμε πολιτικά. Θέλω δε να τονίσω, ότι αυτή η πρακτική της λάσπης είναι κάτι το οποίο υπέστη το Ποτάμι και ο Σταύρος Θεοδωράκης προσωπικά και το υφίσταται ακόμα. Ακόμα περισσότερο λοιπόν γι’ αυτό το λόγο, δεν αρμόζει αυτή η τακτική σ’ εμάς τους Ποταμίσιους. Σε καμία δε περίπτωση, η λάσπη δεν πρόκειται να με σταματήσει από το να εκφράζω τις απόψεις και την αγωνία μου για την πορεία της χώρας και του κινήματός μας. Θέλω να κάνω σαφές και ξεκάθαρο ότι δεν έχω υποστεί καμία πίεση, δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση, καμία υπόσχεση για κανένα αντάλλαγμα από κανέναν. Προφανώς δε, ούτε και από την Ν.Δ», απάντησε ο Ι. Φωτήλας.
Ο κ. Φωτήλας επεσήμανε στον κ. Αβραμίδη ότι καλό θα ήταν να θυμάται, ότι σαν γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος, αντί να αναλώνεται σε ασκήσεις λάσπης, θα ήταν πιο χρήσιμο να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις και να οργανώνει συγκεκριμένες δράσεις, προκειμένου το κόμμα μας να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει πέσει.

Φλερτ (;) με την αξιωματική αντιπολίτευση

Χθες, ο Ιάσων Φωτήλας εξέφρασε ανοικτά τη διαφωνία του με την πολιτική του Ποταμιού, προτείνοντας το κόμμα της Σεβαστουπόλεως να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία.
Ο βουλευτής του Ποταμιού, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον «Βήμα FM», δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι το Ποτάμι δεν μπορεί να συνεχίσει να έχει αυτόνομη πολιτική δράση και πρότεινε να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία.
Όπως ανέφερε ο κ. Φωτήλας, τις απόψεις του τις έχει εκφράσει εδώ και καιρό στον Σταύρο Θεοδωράκη και έχει στείλει και σχετική επιστολή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού.
Πλέον, το διαφαινόμενο φλερτ του Ιάσονα Φωτήλα με τη Νέα Δημοκρατία -μετά και τις παραπάνω εξελίξεις- μοιάζει να αποκτά νέα χαρακτηριστικά και μένει πλέον να παρακολουθήσουμε τις κινήσεις στην πολιτική σκακιέρα που θα επιβεβαιώσουν ή θα διαψεύσουν τη σύμπλευση του βουλευτή Αχαΐας, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

http://www.efsyn.gr