Πήγαν ταμείο για την δόση της τηλεοπτικής άδειας Μαρινάκης Αλαφούζος


Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ κατέθεσε σήμερα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, την πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότησή του, ύψους 14.533.333 ευρώ, καθώς επίσης και όλα τα σχετικά παραστατικά.

Υπενθυμίζεται ότι οι υπερθεματιστές του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες έχουν προθεσμία έως τη Δευτέρα να καταθέσουν την πρώτη δόση του τιμήματος.
Ειδικότερα, ο Θοδωρής Κυριακού πρέπει να καταβάλει 25,3 εκατ. ευρώ, ο Ιωάννης Καλογρίτσας 17,53 εκατ. ευρώ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης 24,6 εκατ. ευρώ.


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πλήρωσε το 1/3 του συνολικού ποσού δηλαδή 26,3 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με διαρροές, νωρίς το πρωί της Δευτέρας πρόκειται να δώσει το ποσό που του αναλογεί και ο Γιάννης Καλογρίτσας και πιθανότατα και ο Θοδωρής Κυριακού.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση, όποιος δεν καταβάλλει έγκαιρα τα χρήματα ή δεν πληροί τις προϋποθέσεις, θα αποκλειστεί από τον διαγωνισμό και η άδεια θα περάσει στον επόμενο.
Η δεύτερη δόση θα πρέπει να καταβληθεί εντός ενός έτους από την ημερομηνία χορήγησης της άδειας και η τρίτη και τελευταία δόση εντός των επόμενων δύο ετών από την ημερομηνία χορήγησης της τηλεοπτικής άδειας.
 http://www.periodista.gr