Τώρα πέφτει η κυβέρνηση! Διεθνείς διαστάστασεις παίρνει το σκάνδαλο του διαζυγίου της Αντζελίνας Τζολί . Ποιος ο ρόλος του Τσίπρα

 Αποκαλυπτικές φώτο με τον Αλέξη και την Τζολί ...που καίνε τον πρωθυπουργό !
Ούτε η Αίγινα με τις σούζες του Φλαμπουράρη με το ταχύπλοο που σκότωνε όποιον κολυμπούσε εκεί , ούτε  τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα , ούτε η ερώτηση "μαχαιρία" της Τσικρίκα μπόρεσαν να ρίξουν την κυβέρνηση των σταλινοφασιστών ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ ! Σιγά μην έριχνε την κυβέρνηση μια Τσικρίκα κολλητή της Βούλτεψης δήλωσε διεθνής αναλυτής. Η Αντζελίνα Τζολί είναι το τέλος του Τσίπρα και της κυβέρνησης του αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης .


Δείτε το θέμα και σας εξηγούμε ...τι παίζει με την υπόθεση.

H Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, όπως επιβεβαιώνει ο δικηγόρος της και κάπως έτσι το ζευγάρι Brangelina, λαμβάνει τέλος. Ξέρετε, τίποτα δεν κρατάει για πάντα, η αγάπη εδώ τελειώνει, οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ και πάει λέγοντας.
AdTech Ad
Μετά την είδηση του χωρισμού, οι χρήστες των social media ανέλαβαν δράση πίσω από τις οθόνες και πήραν θέση τιμώντας την Jennifer Aniston, με την οποία ο Pitt ήταν παντρεμένος στο παρελθόν. Για την ακρίβεια είχαν παντρευτεί το 2000 και χώρισαν το 2005 μετά την ταινία Mr and Mrs Smith, στα γυρίσματα της οποίας γνωρίστηκαν οι Brangelina.

 
 
Τώρα μην πιστεύετε αυτές τις μαλακίες ...Εγκυρες πληροφορίες που θα δείτε από το Πρώτο Ψέμα ...κάποιο καψερό αμπέλι ...και από τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ στο ΒΗΜΑ έχουμε σκάνδαλο ολκής που ξεκίνησε από την Αθήνα και με την εδώ επίσκεψη της Τζολί στον Τσίπρα.
Εκτοτε αναπτύχθηκε ειδύλλιο και όλα δείχνουν ότι η είναι η πέτρα του σκανδάλου είναι  ο Τσίπρας. 
Αυτό το είχαν υπόψη όλα τα μέσα ενημέρωσης που αποδομούν τον Τσίπρα και την Κυβέρνηση, αλλά το έχασαν γιατί περίμεναν να τον ρίξουν με πιο πολιτικό σκάνδαλο. Ομως ο δικηγόρος της Τζολί τους πρόλαβε και έσκασε την είδηση με το διαζύγιο. Τώρα του σκάνδαλο Αλέξης -Τζολί θα αποκαλυφθεί σε όλο του το μεγαλείο μέσα σπό την αποκαλυπτική δημοσιογράφια .