Αγιασμοί με έγκριση ΕΟΦ και επίδοξοι νομπελίστες Άγιοι Εφραίμ

Capture-4Είδαμε πρόσφατα ποια είναι εκείνη η δραστική μορφή των θείων που μπορεί αν νικήσει τον καρκίνο. Όχι απλά να το νικήσει, δηλαδή, να τον κατατροπώσει, να τον μηδενίσει, να τον κάνει ένα με το πάτωμα:


Τι γίνεται, όμως, όταν ο ασθενής θελήσει να αναζητήσει τη σωτηρία του σε πιο μοντέρνες και αξιόπιστες λύσεις από τον Άγιο Εφραίμ και τα ντοκουμέντα του Παϊσίου; Δόξα σοι ο Θεός, θαύματα γίνονται και χωρίς την επίκληση στα θεία.



Το κολλαγόνο της Έλλης
Δε θα μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε με το πιο δυνατό και πλέον καλά πλασαρισμένο χαρτί της σύγχρονης κομπογιαννιτικής, το πόσιμο κολλαγόνο, αυτό το πραγματικό φίλτρο νεότητος που τόσες φορές έχουμε δει να διαφημίζεται από εκπροσώπους του ελληνικού μόντελινγκ, πολιτικοποιημένους/ες ή μη.
κολλαγ
Τι τάζουν τα συγκεκριμένα σκευάσματα; Λαγούς με πετραχείλια:
  • σφριγηλό και ελαστικό δέρμα
  • καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
  • θεραπεία για την ακμή και τη δερματίτιδα
  • εύρυθμη λειτουργία αρθρώσεων και αγγείων
  • μπόνους καλύτερο μεταβολισμό
  • λύση του Κουρδικού ζητήματος σε πέντε απλά βήματα


Η φραπελιά
Όσοι θυμάστε τις εκπομπές της Άννας Δρούζα δε γίνεται να έχετε ξεχάσει τούτο δω το σούσουρο. Η έμπνευση της Αθηνάς Καραμπάτσου να ρίξει στο μπλέντερ φύλλα ελιάς, να τα χτυπήσει και να δώσει στον κόσμο ένα αντικαρκινικό πιο δυνατό από τη βινκριστίνη και τη cis-πλατίνα έκανε πάταγο. Το άφησε να γνωστοποιηθεί και η Άννα Δρούζα και η φάση απέγινε.




frapelia854


Το νερό με όζον
Ένα όνομα, μια ιστορία: Ανδρέας Φικιώρης. Ο άνθρωπος που έγινε γνωστός από τις εκπομπές οζονοθεραπείας αλλά και τις σατιρικές εκπομπές του Λάκη Λαζόπουλου και τα βιντεάκια του “Όλα” του Θέμου του Αναστασιάδη. Ο άνθρωπος που κατάφερε με τη γραφικότητά του και την “αρνητική διαφήμιση” να προωθήσει την ιδέα της οζοντοθεραπείας “δια πάσαν νόσον και μαλακίαν”.


Το νερό του Καματερού
Πολύ πριν από το γραφικό και επικίνδυνο ιατρό Ανδρέα Φικιώρη, υπήρχε ένα άλλο “νερό”, όχι vague χρήσεως “δια πάσαν νόσον και μαλακίαν” αλλά που θα χτυπούσε στοχευμένα τον καρκίνο. Επίδοξος δε διεκδικητής ενδεχόμενου Νόμπελ Ιατρικής δεν ήταν ιατρός αλλά δικηγόρος, ονόματι Γεώργιος Καματερός.
to-vitioforo-pou-miraze-elpida-s-700x385
Το Φλεβάρη του ’76, ο δόκτωρ με πτυχίο νομικής αρχίζει να αφυδατώνει την Κω για να φέρει βυτία ιαματικού ύδατος εις τας Αθήνας, ισχυριζόμενος πως δεν πρόκειται περί απλού ύδατος, αλλά εμπλουτισμένου με απόσταγμα από τα ακριτικά πετρώματα του νησιού που θα κονιορτοποιούσε κάθε μορφή καρκίνου. Ιδού η εκλαϊκευμένη version της επιστημονικής τεκμηρίωσης της αποτελεσματικότητας του νερού με πέτρωμα Άλφα:


Περισσότερα μαντζούνια ...και αγιασμοί στην πηγή του θέματος 
 http://luben.tv/originals/88297