Πολιτική Μεταγραφή σοκ ! Ποια στελεχάρα ...πήρε στο κόμμα ο Κούλης !

Από δημοσιογράφους άλλο τίποτα στην Ελλάδα. Καλούς δημοσιογράφους, μέτριους δημοσιογράφους, ή «δημοσιογράφους» εντός πολλών εισαγωγικών.


Το ποιον δημοσιογράφο θα επιλέξει, επομένως, ένα κόμμα για συντονιστή σε μία κομματική εκδήλωση είναι προφανώς δικαίωμά του, αλλά η επιλογή του αυτή χαρακτηρίζει αναπόφευκτα και το ίδιο το κόμμα.
Την Τρίτη, λοιπόν, ο τομέας Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας διοργάνωσε, με τη συνεργασία του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», ημερίδα με θέμα «Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, Πυλώνες για την Ανάπτυξη και την Απασχόληση». Σε αυτήν μίλησαν μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, η πρόεδρος του Ινστιτούτου «Κωνσταντίνος Καραμανλής» Ρόδη Κράτσα, ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Θεόδωρος Φορτσάκης και ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος.
Ποιος επελέγη για συντονιστής της 1ης θεματικής ενότητας της ημερίδας, με θέμα την αναμόρφωση της διά βίου μάθησης για νέο αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας; Ο γνωστός και μη εξαιρετέος… Κωνσταντίνος Μπογδάνος!
Μία επιλογή που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς επιεικώς αμφιλεγόμενη – και αν ήταν λιγότερο επιεικής, θα έβρισκε άλλους, πιο ταιριαστούς ίσως χαρακτηρισμούς για την επιλογή αυτή…

 http://www.koutipandoras.gr/article/syntonisths-se-hmerida-ths-nd-se-synergasia-me-to-idryma-k-karamanlh-o-mpogdanos