Απόστρατος Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ συμμετέχει σε συγκέντρωση της ΧΑ και τραγουδά τον ύμνο της !!

Με τον καλύτερο τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που μιλούσαν για «στενές σχέσεις» του μέχρι πρότινος -προ διετίας- Αστυνομικού Διευθυντή Εύβοιας και της Χρυσής Αυγής!

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, ο Λάμπρος Χουλιαράς έδωσε δυναμικό παρών στην Σαββατιάτικη εκδήλωση (18-06-2016) της Χρυσής Αυγής στο ξενοδοχείο "Lucy Hotel" στη Χαλκίδα, φωνάζοντας μάλιστα συνθήματα και τραγουδώντας τον ύμνο της οργάνωσης, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί...
Ο Λάμπρος Χουλιαράς που διετέλεσε Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας το 2014, προήχθη στο βαθμό του Ταξίαρχου και αποστρατεύτηκε στις τελευταίες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ που πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2016.


Οι «στενές σχέσεις» του Λάμπρου Χουλιαρά με την Χρυσή Αυγή άρχισαν να γίνονται επίσημα γνωστές από μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Μάρτιο στο site της οργάνωσης που έδειχνε τον ίδιο να παρακολουθεί το συνέδριο της ΧΑ.
Ωστόσο όλα αποκαλύφθηκαν στην Σαββατιάτικη εκδήλωση (18-06-2016) της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα, όπου ο Λάμπρος Χουλιαράς έδωσε δυναμικό παρών φωνάζοντας μάλιστα συνθήματα και τραγουδώντας τον ύμνο της οργάνωσης!
 πηγη eviazoom.gr
 http://www.koutipandoras.gr