Σιγά τα 9 εκ ευρώ του Μάκη ...που αποκαλύπτει το Hot DOC

Εμείς δεν λέμε ότι δεν πρέπει να ελεγχθεί ο Μάκης και ο κάθε Μάκης ...αλλά νομίζουμε ότι είναι υπερβολική η παρουσιαζόμενη υπόθεση  για μια πολυμετοχική εφημερίδα όπως το VETO ....όταν οι άλλοι εκδότες τα 9 εκατομμύρια τα έπαιρναν για στραγάλια ...
Και επιπλέον εδώ έχουν παιχτεί εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στα media και στους δημοσιογράφους  όχι μόνο από τράπεζες αλλά και άλλες μαύρες μπίζνες και χορηγίες ..σε δεξιούς πασόκους αριστερούς και άλλες  λοιπές ομάδες λαμογιών .

Ωστόσο δείτε το θέμα με το Hot Doc που κυκλοφορεί:


Το 2009, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος προχωράει -όπως πιθανώς θυμάστε- στην έκδοση της εφημερίδας VETO. Η VETO κυκλοφορεί μέχρι το τέλος του 2010, λίγο πριν κλείσει όμως κι ενώ έχει δεν έχει στην πλάτη της έναν χρόνο ζωής, λαμβάνει ένα ποσό 9 εκατ. ευρώ μέσω της εταιρίας ΝΕΠ του καταζητούμενου σήμερα Πέτρου Κυριακίδη.

Το Hot Doc αποκαλύπτει πότε ακριβώς και με ποιες διαδικασίες δόθηκαν τα 9 εκατ. ευρώ σε μια εφημερίδα που εμφάνιζε χαμηλές πωλήσεις και οικονομικά στοιχεία τουλάχιστον δυσμενή.
Ακόμη, από ποια τράπεζα δανείστηκε ο Κυριακίδης το ποσό για να το διαθέσει στην ήδη υπό διάλυση την εποχή εκείνη εφημερίδα του Τριανταφυλλόπουλου
Πώς ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει καταφέρει να παραμείνει στο απυρόβλητο εδώ και έξι χρόνια, χωρίς ποτέ να έχει ελεγχθεί για τα χρήματα που έλαβε η επιχείρησή του.
Διαβάστε επίσης, τί αποκαλύπτει για την υπόθεση των 9 εκατομμυρίων το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος και πώς τα «εξαφανισμένα» εκατομμύρια πληρώθηκαν τελικά από τον ελληνικό λαό.
Τι απαντάει για τα 9 εκατ. ευρώ ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και οι στενοί συνεργάτες του που ενεπλάκησαν στην εφημερίδα VETO.