Στάχτη και μπούρμπερη έγινε το MEGA ! Tα συνεταιράκια της διαπλοκής του βάζουν λουκέτο αφού το φέσωσαν με δάνεια !

Κρίμα για τους απλούς εργαζόμενους ...και όχι βέβαια για τους γενίτσαρους που τάιζαν οι εκδότες και το σύστημα της ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ για να κοιμίζουν τον λαό  ΘΕΜΑ :



Οι μάσκες έπεσαν. Το βρώμικο παιχνίδι που επιχείρησαν να παίξουν σε βάρος της κυβέρνησης τα διαπλεκόμενα συμφέροντα κατέρρευσε. Χρεοκοπημένοι, απαξιωμένοι και πλήρως απονομιμοποιημένοι έναντι της ελληνικής κοινωνίας οι μέτοχοι του Mega Channel έβαλαν την ταφόπλακα στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό σταθμό της χώρας.

To Mega Channel παρίστανε τη ναυαρχίδα της τηλεοπτικής ενημέρωσης με δανεικά κι αγύριστα. Όταν έφτασε η ώρα οι καναλάρχες της διαπλοκής, οι λεγόμενοι μεγαλομέτοχοι να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη δεν μπόρεσαν. Και τώρα οδηγούν τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού στην ανεργία. Τα συνολικά χρέη με τα οποία είναι φορτωμένο το MEGA υπερβαίνουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Μέσα στο κλίμα που είχε διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες, οι καναλάρχες είχαν το θράσος να κουνούν το δάχτυλο στην κοινωνία και να κατηγορούν την κυβέρνηση ότι αυτή - άκουσον, άκουσον - θα ευθυνόταν για το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού. Φώναζαν και προκαλούσαν προφανώς επειδή με την προκήρυξη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, με το ξεκαθάρισμα στο τηλεοπτικό τοπίο θα έμπαινε τέλος στην ανομία, τέλος στο πολυετές πάρτυ που έλαβε χώρα από τα παρασιτικά συμφέροντα της διαπλοκής στην πλάτη του ελληνικού λαού.

Τώρα το Mega Channel κλείνει. Το τέλος γράφτηκε πριν από λίγη ώρα στην αίθουσα συνεδρίασης του ΔΣ της Τηλέτυπος, για το Mega. Το πρώτο κανάλι της χώρας  περνάει στην Ιστορία με τον χειρότερο τρόπο, κηρύσσοντας δηλαδή πτώχευση, στο αμέσως επόμενο διάστημα, μέσω των τραπεζών, που έχουν υποθηκευμένα τα δάνειά του.

Στη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ ο κ. Θεοχάρης Φιλιπποπούλος απόσυρε την πρόταση του για τη σωτηρία του καναλιού και δήλωσε χαρακτηριστικά σύμφωνα με πληροφορίες, «εφόσον όλοι εγκαταλείπετε την προσπάθεια να σωθεί το Mega, αποσύρω κι εγώ την προσπάθεια που έκανα να συμμετάσχω στη διάσωσή του». Την Παρασκευή η Τηλέτυπος θα βγάλει μια ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται ότι δεν υφίσταται πλέον η μετοχική σύνθεση Τηλέτυπος. Τούτο σημαίνει ότι οι τράπεζες αναλαμβάνουν τα περαιτέρω δηλαδή να κηρύξουν πτώχευση στο Mega.

To Mega κλείνει λοιπόν. Χρέη βουνό, αμέτοχοι μέτοχοι και οδύσσεια εργαζομένων.

Τα πάντα για την κατάρρευση του Mega Channel ΕΔΩ
 http://www.periodista.gr