Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για σήμερα. Σταδιακά, ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:
 Μακεδονία, Θράκη Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: Άστατος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση το απόγευμα και από τα βόρεια. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά. Βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση τη νύχτα. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και το απόγευμα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών η μεμονωμένων καταιγίδων. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Αττική Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν τις μεσημβρινές ώρες πρόσκαιρη καταιγίδα. Βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
 http://www.koutipandoras.gr/