Η ηλεκτρονική βλακεία δεν έχει τέλος . Το star.gr γράφει οτι η google τιμά τον Παντελίδη !

Ελέος . Η ηλεκτρονική αγραμματοσύνη πάει παντου . Όπως έχουμε τον άγιο Ιντερνετ τον κομπογιαννίτη  με πιστοποίηση  FBI !!! γιατί κατατρόπωσε τον Γέροντα Παστίτσιιο τώρα δείτε τι άλλο ανακάλυψαν
. Οτι η google αναγνωρίζει τoν καλλιτέχνη Παντελίδη και τον κάνει σημείο αναφοράς !!! Εντάξει συγχωρεμένος να είναι ο άνθρωπος που υπήρξε το ίδιο άτυχος με χιλιάδες Ελλήνων που έχουν πέσει νεκροί από τροχαία στην άσφαλτο.  Δείτε το θέμα και την εξήγηση

Έναν ιδιαίτερο τρόπο να τιμήσει τη μνήμη του Παντελή Παντελίδη,  βρήκε η Google!
Η μηχανή αναζήτησης καταχώρησε στους χάρτες της, το σημείο στο οποίο ο τραγουδιστής βρήκε φριχτό θάνατο, στο οποίο και έδωσε την ονομασία «Pantelis Pantelidis death».
google (773x511).jpg

Να σας θυμίσουμε πως τα τροχαίο είχε γίνει πριν μιάμιση εβδομάδα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης  στο ύψος του Ελληνικού όπου ακόμα πάει κόσμος και αφήνει λουλούδια και γράμματα για τον 33χρονο τραγουδιστή.
http://www.star.gr/

Και η απάντηση χρηστών για το θαύμα αυτό !!


Μου αρέσει!

Σχολιάστε
Σχόλια
 Η google.gr προφανως .. δηλαδη η google.com δεν βλέπει την αναφορα αυτη

Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for.
GOOGLE.COM
Ούτε απίστευτο είναι, ούτε τιμή είναι. Αν έχεις μία επιχείρηση ή ένα σημείο ενδιαφέροντος μπορείς να το καταχωρήσεις στο Google ως σημείο αναφοράς. Είναι δωρεάν και μπορεί να το κάνει ο καθένας μόνος του. Φαντάζομαι πάντως πως σύντομα θα αφαιρεθεί μιας που δεν έχει λόγο ύπαρξης και ήδη έχουν σταλεί αιτήματα κατάργησης στη Google.