Φοιτητής πήγε με διάσημη πορνοστάρ στο επίσημο οικογενειακό δείπνο του Πανεπιστημίου

Ο Patrick Goswitz θεωρείται ένας ζωντανός θρύλος από τους φίλους του μιας και έκανε αυτό που λίγοι θα τολμούσαν να κάνουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πανεπιστημιακό ίδρυμα του Τενεσί ανακοίνωσε στους φοιτητές ότι ετοίμαζε μια επίσημη δεξίωση, όπου θα γνώριζαν τους γονείς και τις οικογένειές τους. Έτσι, ο νεαρός Patrick σκέφτηκε ότι επρόκειτο για την πιο βαρετή δεξίωση όλων των εποχών.  Παράλληλα, ήθελε να εκδικηθεί, κατά κάποιον τρόπο, τον Πρύτανη που ανάγκασε τους φοιτητές να υποστούν το μαρτύριο, με αποτέλεσμα να προσεγγίσει μια διάσημη προσνοστάρ για να τον συνοδεύσει.
AdTech Ad

  Και κάπως έτσι μπήκε στο παιχνίδι η ηθοποιός ενήλικων ταινιών Cherry Morgan, την οποία προσέγγισε μέσω Facebook και της ζήτησε να τον συνοδεύσει στο επίσημο δείπνο.
Φυσικά, η διάσημη Cherry Morgan δεν μπορούσε να αφήσει τη μοναδική ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και βρέθηκε στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί συνοδεύοντας τον Patrick, με τα μέλη της αδελφότητας, όπου ανήκει να τον χρήζουν ένα από τα σημαντικότερα μέλη της.

  Μάλιστα, στην επίσημη σελίδα της αδελφότητας ΣΧ περιγράφεται το πάρτι που ακολούθησε μετά το δείπνο με εκλεκτή καλεσμένη τη προνοστάρ. Τα αισθήματα ήταν αμοιβαία, καθώς η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες από το παράξενο ραντεβού, λέγοντας "Πέρασα πολύ ωραία. Ευχαριστώ για την πρόσκληση."
(Πηγή: Mirror)

 http://news247.gr