Γερμανός κατηγορείται πως σκότωσε τη φίλη του με το αγγούρι που χρησιμοποιούσαν ως ερωτικό βοήθημα

CucumberH πιο σουρεαλιστική ιστορία της ημέρας έρχεται από τη Γερμανία και αφορά ένα περιστατικό που συνέβη του 2014.
Είναι η ιστορία του πως ο 46χρονος Oliver Dietmann κατάφερε να κατηγορηθεί πως σκότωσε την επί 5 χρόνια φίλη του Rica Varna με το αγγούρι που χρησιμοποιούσαν ως ερωτικό βοήθημα.

Να σημειωθεί εδώ πως το ζευγάρι χρησιμοποιούσε συχνά φρούτα και λαχανικά για να κάνει πιο ενδιαφέρουσα τη σεξουαλική ζωή του, μεταξύ των οποίων και αγγούρια. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που προέκυψαν στη δίκη που γίνεται στο Mannerheim, εκείνο το βράδυ ήταν και οι δύο  πολύ μεθυσμένοι πριν ξεκινήσουν τη διασκέδαση, όπως επιβεβαίωσε η νεκροψία. Εκεί άρχισε να στραβώνει το πράγμα σύμφωνα με τις περιγραφές στη δίκη.
Tragischer Tod nach Gurken-Sex Mannheim, 19.7.2014 - Rica V.  († 46) erstickte beim Sex an einer Gurke. Ihr Liebhaber Oliver D.  (46) muss sich wegen fahrlässiger Tötung vor Gericht verantworten Gurkenmord 23_02_2016. Totschlag mit Gurke. Im Foto: Angeklagte Oliver D. / E.T. 24.02.2016 Bild Bund /
Ο Οliver αποφάσισε λοιπόν να τοποθετήσει το αγγούρι στο στόμα της Rica. Εκεί η φάση απογειώνεται, καθώς δήλωσε πως τότε ακριβώς είδε ότι καιγόταν στην κουζίνα το φαΐ που μαγείρευε για το σκύλο του. Άφησε λοιπόν τη Rica με το λαχανικό και πήγε να το σβήσει και αμέσως μετά τα ξέχασε όλα αυτά και πήγε για τσιγάρο. Όταν θυμήθηκε που βρισκόταν, επέστρεψε για να διαπιστώσει πως η φίλη του ήταν αναίσθητη καθώς το αγγούρι την έπνιγε και παρότι προσπάθησε να το βγάλει όπως υποστήριξε, δεν τα κατάφερε, καθώς το αγγούρι είχε γίνει πολτός.
Η απόφαση του δικαστηρίου για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια αναμένεται αύριο Παρασκευή 26/2.
(Πηγή)

 http://luben.tv/nihilpop/popstream/74118