Προβοκάτορες ή ηλίθιοι η και τα δύο μαζί , Υπάρχει εισαγγελέας ! Για αμφότερους !

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΚΡΟΠΟΛΗ"
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΚΡΟΠΟΛΗ»
Το είδαμε και αυτό ...Σε γνωστή έκδοση που αγοράζονται 0000 φύλλα βγήκε αυτό το πρωτοσέλιδο. (ΕΙΚΟΝΑ)
Αν κατά την προσφιλή τους τακτική προβοκάρουν και τον πρωθυπουργό και τον κρατικό λειτουργό είναι επικίνδυνοι. Αν έχουν στοιχεία να τα δώσουν και  να πουν ποιοι τους είπαν οτι υπάρχουν. Και βέβαια δεν υπάρχουν "παιδεραστές" σε εισαγωγικά . Η είναι ή δεν είναι . Υπάρχουν η δεν υπάρχουν.


Σε κανένα σκληρό δίσκο ...δεν κρατιούνται τέτοια μυστικά.Να σας πούμε εμείς πως γίνεται στη  Αμερική η δουλειά αυτή. Γιά να υπάρχει εμπλοκή οποιοδήποτε στην διακίνηση χρήση η ανταλλαγή παιδεραστικού υλικού(ηλεκτρονικά γιατί υπάρχει και η συμβατική παιδεραστία που δυστυχώς στην Ελλάδα είναι σε επικίνδυνα σημεία ) πρέπει να έχουν εντοπιστεί η τα ηλεκτρονικά του ίχνη σε αυτές τις ιστοσελίδες η να έχουν κατασχεθεί και ελεγχθεί οποιασδήποτε συσκευές σύνδεσης στο ιντερνετ η αποθήκευσης και να εντοπίστηκε αντίστοιχο υλικό .
Και στην μια και στην άλλη περίπτωση πρέπει να έχει γίνει τεχνική επεξεργασία και διαπίστωση. Και να έχει δωθεί και η σχετική εισαγγελική εντολή !
Αρα από τον τίτλο και μόνο φαίνεται οτι είναι προβοκάτορες. Και αν όντως υπάρχουν στοιχεία να βρεθούν.

Να μπει τέλος σε αυτό το παραμύθι  του ηλεκτρονικού μυστηρίου που μόνο στην ΕΛΛΑΔΑ συμβαίνει .

Δείτε τώρα το θέμα που αναπαράγεται και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

ΒΟΜΒΑ…
«Παρακάλια» στον Πρωθυπουργό από βουλευτές όλων των κομμάτων για να κρατήσει στην θέση του τον επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της «Α» στην ΕΛΑΣ, μετά την «εύσχημη» καρατόμηση του κ. Μανώλη Σφακιανάκη από την θέση του, ξεκίνησαν μια σειρά από τρομερές παρασκηνιακές «πιέσεις» και παρεμβάσεις προς το πρωθυπουργικό γραφείο, από συγκεκριμένους βουλευτές, απ’ όλο το φάσμα του κοινοβουλευτικού χάρτη, για να ανακληθεί η απόφαση…