Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μουσσάς: "Με παγίδευσε η Κάτζου"! - ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Τον ισχυρισμό ότι η Αμαλία Κάτζου τον παγίδευσε προέβαλε στην απολογία του ο δημοσιογράφος Τάκης Μουσσάς, που κατηγορείται ότι εκβίαζε την υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της ΕΥΔΑΠ για να αποσπά κρατικό χρήμα από διαφημίσεις. Ωστόσο, το επιχείρημά του δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα, που αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Στην απολογία του ο κ. Μουσσάς υποστήριξε ότι "η Κάτζου έπαιζε διπλό παιχνίδι και από τη μια μου πρότεινε να συναντηθώ με τον Παππά για να συγκροτήσουμε επικοινωνιακή ομάδα και από την άλλη μεθόδευσε την καταγγελία για να καλύψει τις φήμες για δικό της χρηματισμό και επίσης να εμφανιστεί η κυβέρνηση ότι κάνει κάθαρση στη διαφθορά λόγω των επίκαιρων εξελίξεων στα θέματα αδειοδότησης των ΜΜΕ».
Επίσης. υποστήριξε ότι «ο Παππάς και ο Μπενίσης έβαλαν την Κάτζου να μεθοδεύσει την υποβολή της μήνυσης, για να στηθεί η σε βάρος μου κατηγορία και να προκύψει ότι τελικά η Κάτζου ενέδωσε στις φερόμενες απειλές μου».
Ο προφυλακισθείς δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι η Κάτζου διαφήμιζε γνωριμία με παράγοντες του Μαξίμου και ειδικά με τον κ. Παππά και ότι εκείνη του πρότεινε να κλείσει ραντεβού με τον υπουργό Επικρατείας.
«Εκείνη η Κάτζου με πίεζε συνεχώς να δοθούν χρήματα από το διαφημιστικό μπάτζετ της Attica Bank στο κανάλι SBC μέσω του σάιτ, λέγοντάς μου ότι έχει προβλήματα πολλά» είπε μεταξύ άλλων.

Η απολογία Μουσσά έχει ως εξής:
Τι απολογείσαι: Αρνούμαι τις κατηγορίες συνολικά και σε σχέση με την αναφορά του ονόματος του Υπουργού Επικρατείας κ. Παππά εικάζω ότι η Κάτζου με δική της πρωτοβουλία και αφού μου διαφήμιζε γνωριμία με παράγοντες του Μαξίμου και ειδικά με τον κ. ΤΤαππά , μου πρότεινε να κλείσουμε ένα ραντεβού μαζί του κατ 'αρχήν στο Μαξίμου το οποίο εγώ αρνήθηκα και σε μεταγενέστερο χρόνο μου έθεσε επιτακτικά το θέμα αυτό και δέχτηκα να βρεθούμε στο σπίτι της, ραντεβού το οποίο ανεβλήθη γιατί την ίδια ημέρα συζητείτο στην Βουλή το θέμα των αδειών και ο κ. Παππάς έπρεπε να είναι εκεί.
Πριν τα παραπάνω στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία και του Φράγκου της έθεσα το θέμα της αλλαγής της ζωής και των ακριβών ενδυμάτων και υποδημάτων της και στο σημείο εκείνο της είπα για να την προστατεύσω «πρόσεχε βρε Αμαλία φαίνεται αισθητά η αλλαγή που έχεις κάνει και η πιάτσα βοά ότι τα παίρνεις» πρόσεχε γιατί είναι κρίμα γιατί έχεις ένα παιδί και δεν χρειάζεται να του δημιουργηθούν προβλήματα από τέτοια δημοσιότητα. Ο σκοπός της προτεινόμενης συνάντησης με τον κ. Παππά ήταν να συσταθεί μια επικοινωνιακή ομάδα και διαχείρισης ταυτόχρονα κατανομής της διαφήμισης ώστε να μπορεί να έχει η Κυβέρνηση όπλα για την αντιμετώπιση οποιαδήποτε επίθεσης ή κρίσης.
Στο πλαίσιο αυτό μου τόνισε η Κάτζου ότι έχει υπό την επιρροή της και «καθαρίζει» στα ΕΛΠΕ, ΔΕΗ στην ΕΥΔΑΠ , ΕΤΕ και την ΑΤΤΙΚΑ που θα ήμουνα εγώ. Αυτή στήριζε τον ισχυρισμό της ότι ελέγχει τους παραπάνω οργανισμούς, λόγω της επιρροής που αντλούσε από το Μέγαρο Μαξίμου και ειδικά από τον κ. Παππά. Με τον ίδιο τρόπο με πίεζε αφόρητα να συναντηθούμε με τον Μαυρίκο. Ο Μαυρίκος ήταν χρήσιμος σ'αυτήν την ομάδα , στο παρελθόν είχε κάνει ανάδειξη καυτών δημοσιευμάτων. Εγώ έκανα αναφορά στην Κάτζου για το παιδί και τον τρόπο ντυσίματος της, όχι για να την απειλήσω αλλά για να την προστατέψω ενόψει της πρότασης που μου έκανε για την παραπάνω ομάδα. Και με δεδομένη την πολύχρονη γνωριμία μας.
Την εναντίον μου καταγγελία και μήνυση την έκανε με σκοπό να καλύψει ότι χρηματιζότανε αλλά και για αντιπερισπασμό από τον αιφνίδια πολυτελή βίο που διάγει και δεν συνάδει με την προγενέστερη μέχρι τώρα ζωή της. Η Κάτζου έπαιζε διπλό παιχνίδι και από την μια μου πρότεινε να συναντηθώ με τον Παππά για να συγκροτήσουμε την παραπάνω ομάδα και από την άλλη μεθόδευσε την παραπάνω καταγγελία για να καλύψει τις φήμες για δικό της χρηματισμό και πολυτελή βίο και επίσης να εμφανισθεί η Κυβέρνηση ότι κάνει κάθαρση στη διαφθορά λόγω των επίκαιρων εξελίξεων στα θέματα αδειοδότησης των ΜΜΕ. Ο Παππάς και ο Μπενίσης έβαλαν την Κάτζου να μεθοδεύσει την υποβολή της για να στηθεί η σε βάρος μου κατηγορία και να προκύψει ότι τελικά η Κάτζου ενέδωσε στις φερόμενες απειλές μου. Τα χρήματα που τελικά μπήκαν στο λογαριασμό του Μαυρίκου , μπήκαν παρανόμως αφού ουδέποτε προκαταβάλλονται χρήματα πριν την δημοσίευση της διαφήμισης για τα δεδομένα στην ΕΥΔΑΠ. Γεγονός που συνέβη εσκεμμένα για να στηθεί αυτή η πλεκτάνη.
Αναφορικά με το περιστατικό στις 16/2/2016 με τον Γέρου συναντήθηκα τυχαία που περπάταγα στον πεζόδρομο στην Τσακάλωφ. Ο Μπόνιος δεν ήθελε να με δωροδοκήσει αλλά μου πρότεινε να πάρω ένα μικρό αντίτιμο διαφήμισης από τα χρήματα και εγώ του απάντησα κοφτά αποφασιστικά επανειλημμένως ότι «εγώ δεν παίρνω χρήματα». Όταν επανήλθε τον έβρισα σκαιότατα γιατί είναι κίνηση που αντιβαίνει στις αρχές μου και του απάντησα «εμένα Βασίλη μου με ενδιαφέρει να υπάρχουν «ΜΜΕ», σάιτ, εφημερίδες γιατί αν μείνω χωρίς δουλειά να έχω να πάω κάπου». Με την φράση μου στις 17/2/2016 «να μην γίνει καμία μαλακία τώρα που έχουμε στήσει το κόλπο» εννοούσα ότι ο νεαρός δημοσιογράφος ΤΤαπαδημητρίου Δημήτριος δεν θα μπορούσε να υλοποιήσει την πρόταση της Κάτζου με πρωτοβουλία όπως μας είπε του Νίκου ΤΤαππά για την δημιουργία της παραπάνω ομάδας. Αυτό που φαίνεται από τις συνομιλίες ότι ζητώ από την Κάτζου να επικοινωνήσει με τον Μπενίση στις 13/2/2016 έγινε για να τον ενημερώσει για δημοσιεύματα ή μη που τον αφορούν 'ώστε να την βοηθήσω να ενισχύσει περαιτέρω την θέση της και το επαγγελματικό της κύρος προς αυτόν. Για τον ίδιο λόγο ζήτησα επανειλημμένα τους κωδικούς αποδελτίωσης ώστε να την ενημερώνω για κάποια αρνητικά δημοσιεύματα σε βάρος της ΑΤΤΙΚΑ και της ΕΥΔΑΠ διότι αυτή μου έλεγε ότι δεν έχει χρόνο να ασχολείται με αυτό επειδή είναι όλη την ώρα στο Μαξίμου και έχει και το παιδί που έχει και δεν μπορεί να απασχοληθεί. Και προσφέρθηκα να την διευκολύνω ώστε να έχει χρόνο με το παιδί της.
Επίσης η κατηγορία περί εγκληματικής οργάνωσης πέραν των προαναφερθέντων καταρρίπτεται αφενός από το γεγονός ότι ο Μαυρίκος και ο Φράγκου ουδέποτε είχαν συνομιλήσει και δεν γνωρίζονταν και αφετέρου η Κάτζου ήταν και είναι εν ενεργεία μισθοδοτούμενη υπάλληλος του φράγκου στο Σοφοκλέους gr. Αναφορικά με την ενδεχόμενη εργασία με τον πρώην εργοδότη της κ. Φωτόπουλο σε καταγεγραμμένη συνομιλία ( ιδιοκτήτης του σαιτ Σοφοκλέους 10) προτείνει να του κάνει σύμβαση με την οποία θα ελάμβανε 4.800 ευρώ για 6 μήνες άμεσα καταβλητέα , ενώ εγώ της είπα « κόφτα τα λεφτά σιγά μην του δώσουμε τόσα λεφτά , δώστου τρία να τελειώνουμε». Τέλος στην τελευταία συνάντηση όπου έγινε η σύλληψη μας- σημειώνω ότι αργοπόρησα και αναγκάστηκε η Κάτζου να μου τηλεφωνήσει 2 φορές να δεί που είμαι- μόλις έκατσα στο τραπέζι η πρώτη της κουβέντα ήταν ενημέρωσε και ότι έμεινε ευχαριστημένος Το ίδιο πράγμα επαναλαμβάνει και σε άλλο σημείο της κατάθεσης Λέγοντας ότι «είπα ψέμματα καθώς στον Μπενίση δεν έχω αναφέρει τίποτε».
Στην ίδια κατάθεση αναφέρει ότι εγώ της έδωσα εντολή να μιλάει αυτή αποκλειστικά με τα σάιτ και κανένας άλλος γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν λειτούργησα ούτε ως μεσάζων ούτε ως μέλος της μαφίας για να προσπορισθώ περιουσιακό όφελος.
Στην ίδια κατάθεση η ίδια επιβεβαιώνει όσα λέει ότι ενδιαφερόμουνα εντόνως για τη μη πρόκλησης ζημίας στην ΑΤΤΙΚΑ BANK και ΕΥΔΑΠ από την επικείμενη σχετική επερώτηση της Ν. Δημοκρατίας στην Βουλή. Στο τέλος της ίδιας κατάθεσης η αναφερόμενη κατάθεση χρηματικού ποσού 2.460 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του Μαυρίκου αποδεικνύει ότι δεν τηρήθηκε εκ μέρους της ΕΥΔΑΠ της Κάτζου και του λογιστηρίου η νόμιμη διαδικασία η οποία απαιτεί την ανάρτηση της διαφήμισης στα έντυπα και εν συνεχεία την καταβολή του ποσού. Αυτή η κίνηση έγινε με μοναδικό σκοπό να στοιχειοθετηθεί ανύπαρκτη κατηγορία σε βάρος μου και την εν συνεχεία σύλληψη μου.
Σημειώνω ότι με την Κάτζου ήμασταν συνάδελφοι για 6 χρόνια τουλάχιστον κατά καιρούς στην εφημερίδα Αξία που σημειωτέον τον τελευταίο χρόνο δούλευε και ο σύζυγος της και πολλές φορές τους ρωτούσα πώς πάει το παιδί. Τέλος σημειώνω ότι εκείνη η Κάτζου με πίεζε συνεχώς να δοθούν χρήματα από το διαφημιστικό μπάτζετ της ΑΤΤΙΚΑ BANK στο κανάλι SBC μέσω του σάιτ λέγοντας μου ότι έχει προβλήματα πολλά και πρέπει να πληρωθώ και εγώ . Στο σημείο εκείνο η Κάτζου με επετίμησε τηλεφωνικά λέγοντας μου ότι είναι λίγα οι τρεις χιλιάδες( σε σχέση με τα δώδεκα που ζήτησε για ένα μήνα) κάτι το οποίο έπραξε και ο ιδιοκτήτης του SBC.
Κατά τα λοιπά αναφέρομαι στο απολογητικό μου υπόμνημα το οποίο και σας καταθέτω. Η παρούσα αναγνώστηκε και υπογράφεται ως έπεται".

Τέλος, ο συνήγορός του κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, δήλωσε ότι "η εξέλιξη στο στάδιο αυτό, αλλά και μετά τον ορυμαγδό των επιθέσεων και της διαστρεβλώσεως και αυθαίρετης ερμηνείας των λεγομένων του εντολέως μου, ήταν αναμενόμενη και προβλέψιμη. Πιστεύω ότι σε μεταγενέστερο χρόνο θα επικρατήσουν ψυχραιμότερες σκέψεις».

 http://www.parapolitika.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό : Χασισοφυτεία σε κήπο του Μαξίμου. Έφοδος Χρυσοχοίδη. Προσαγωγές ξένων ανταποκριτών μετά τις αποκαλύψεις του Μπάμπη !

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μετά την τσιγαρίλα  που μύρισε ο Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου από τον Τσίπρα και δημοσίευσε αποκλειστικά η Καθημερινή....συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού κάνοντας μια βόλτα σήμερα στους χώρους που περιβάλουν το κτήριο είδαν κάποια περίεργα φυτά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο νέος υπουργός -λαγωνικό  δημόσιας τάξης Χρυσοχοίδης και έκανε έφοδο...
Στο μεταξύ, και με αφορμή τις πρωινές αποκαλύψεις του Βουλευτή  και πρώην Δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε ...για ξένους ανταποκριτές που μαστούρωναν στο Μέγαρο Μαξίμου και έγραφαν υπερ της προηγούμενης  κυβέρνησης διέταξε να προσαχθούν άμεσα στην ΓΑΔΑ όλοι οι ξένοι ανταποκριτές στην Ελλάδα και να ανακριθούν για να αποκαλύψουν αν το χασίσι το έκοβαν απο γλάστρες στους κήπους του Μαξίμου ή το έφερναν μαζί τους !
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε !
Δείτε τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ...που κακώς κατά την γνώμη μας δεν αξιοποιήθηκε στο συγκεκριμένο υ…