Ματσάρα στην Λεωφόρο και 2-2 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 2-0 του ΠΑΟΚ όμως ο "δικέφαλος" έδειξε χαρακτήρα και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας σε 2-2. Με δέκα ολοκλήρωσε το παιχνίδι η ομάδα του Τούντορ.


 ΠΑΟΚ των χιλίων προβλημάτων ξεκίνησε με μία ενδεκάδα που σπάνια θα ξαναδούμε στο πρωτάθλημα, αν και ο Ιγκόρ Τούντορ είχε στον πάγκο τους Κάτσε και Τζιόλη. Ο Κροάτης τεχνικός επέλεξε ένα 3-4-2-1 με τους Λέοβατς και Κίτσιου σε ρόλο ακραίων φουλ-μπακ. Από την άλλη πλευρά ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έκρυβε εκπλήξεις και επέλεξε το αγαπημένο του 4-2-3-1 με τον Λαγό σε ρόλο αντι-Ζέκα (ο Πορτογάλος ήταν τιμωρημένος).
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους πράσινους να μπαίνουν δυνατά και να προηγούνται στο σκορ με τον Μπεργκ, όμως ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε και όσο περνούσε η ώρα άρχισε να παίρνει την κατοχή δημιουργώντας παράλληλα μικροευκαιρίες. Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, οι πράσινοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Καλτσά, όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι με γκολάρα του Τσίμιροτ και να ισοφαρίσει λίγο αργότερα με τον Πέλκα. Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό, αφού ο "δικέφαλος" τελείωσε με δέκα παίκτες.
 http://www.sport24.gr