Ο Τσίπρας κάλεσε τους αγρότες απο τα μπλόκα στο Μαξίμου

Το μήνυμα των αγροτώνΜε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου και τον αναπληρωτή Υπουργό Μάρκο Μπόλαρη συναντήθηκε το Σάββατο ο πρωθυπουργός.


«Η κυβέρνηση έχοντας την ίδια αγωνία με τον αγροτικό κόσμο για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την προστασία του εισοδήματος τους, επαναλαμβάνει ότι ήταν και παραμένει ανοικτή στο διάλογο» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε.


Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την πρόθεσή του να συναντηθεί με αντιπροσωπεία των αγροτών, προκειμένου να του μεταφέρουν τα αιτήματά τους.

Το μήνυμα των αγροτών


Oι αγρότες αποφασίζουν


Κρίσιμη σύσκεψη των εκπροσώπων των μπλόκων βρίσκεται σε εξέλιξη ώστε να καθοριστεί το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων και η περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται έπειτα από κάλεσμα των αγροτών του μπλόκου των Τεμπών. Εκτός των εκπροσώπων των μπλόκων, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν αυτοδιοικητικοί και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων, ενώ δυναμικό παρών αναμένεται να δώσουν και οι κτηνοτρόφοι.

Όπως έχουν ξεκαθαρίσει οι αγρότες, ζητούν διάλογο από μηδενική βάση για το ασφαλιστικό, το φορολογικό και το κόστος παραγωγής. Μάλιστα, έχουν δώσει διορία μέχρι τη Δευτέρα στην κυβέρνηση πριν σκληρύνουν περαιτέρω τη στάση τους.
 http://www.zougla.g