Στη Πάολα το γλέντησε το ερωτευμένο ζευγάρι ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ και ο 76χρονος εφοπλιστής !

Την πρώτη κοινή τους εμφάνιση ως ζεύγος έκαναν οι Έλλη Στάη και ο εφοπλιστής Νίκος Μουνδρέας πριν από λίγες ημέρες. Αδιαφορώντας για το εάν κάποιος, επαγγελματίας ή μη, παπαράτσο θα τους φωτογράφιζε, Στάη και Μουνδρέας αφέθηκαν να παρασυρθούν από την ευφρόσυνη ατμόσφαιρα που μόνο καλλιτέχνες όπως η Πάολα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα μπορούν να δημιουργήσουν. 


Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν φαίνεται καθαρά πόσο κοντά έχουν έρθει πλέον η Έλλη Στάη και ο Νίκος Μουνδρέας. Όπως είναι εξίσου εμφανής η επίδραση που έχει στη ζωή του 76χρονου εφοπλιστή η σχέση με την πάντα λαμπερή άνκορ-γούμαν, καθώς, πριν αρχίσει ο στενός συγχρωτισμός μαζί της, ο Νίκος Μουνδρέας απέφευγε συστηματικά τις δημόσιες εμφανίσεις. Βεβαίως, στην συντροφιά τους, στη συγκεκριμένη νυχτερινή έξοδο βρίσκονταν προσωπικότητες όπως η Μαριάννα Λάτση, ο Ηλίας Ψινάκης κ.α.

Οι φωτογραφίες της εφημερίδας Αγορά από την έξοδο της Έλλης Στάη





Το κέφι, όπως και η συμπάθεια, δεν κρύβονται, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τα γέλια και τις διακριτικές διαχύσεις, καθώς η Στάη γέρνει απαλά προς τον Μουνδρέα, ενώ εκείνος ενθαρρύνει την προσέγγιση, ακουμπώντας το χέρι στον ώμο της.
 http://www.protothema.gr/