Ετοιμάζουν ...διάσπαση της ΝΔ με ακροδεξιό και βασιλικό κόμμα !

Ο τέως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά και στέλεχος της Ν.Δ.Τάκης Μπαλτάκος άνοιξε την παρτίδα των δραματικών εξελίξεων που δρομολογούνται στην «κεντροδεξιά». Συγκεκριμένα δήλωσε αποκλειστικά στην καινούργια εφημερίδα του Γ. Τράγκα («Ανεξαρτησία») ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των εκλογών στη Ν.Δ.

«Επειδή επιτέλους καταγράφηκε η δυναμική της Δεξιάς πτέρυγας της ΝΔ σε ένα ποσοστό 30%, το οποίο αποτελεί δάπεδο και όχι οροφή», είπε. Και συνεπώς «Ένα τέτοιο ποσοστό δεν μπορεί να αγνοηθεί...».
Διαφορετικά απειλεί ευθέως με διάσπαση: «Εάν δε αγνοηθεί, ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία ενός υγιούς και αμιγούς Δεξιού κόμματος, υπό την κατάλληλη ηγεσία».
Να θυμίσουμε ότι λίγο πριν τις προχθεσινές κάλπες για την ηγεσία της Ν.Δ ο κ. Μπαλτάκος υποστήριξε τον Απόστολο Τζιτζικώστα και είχε καλέσει ανοιχτά τους ψηφοφόρους της ΝΔ να τον ψηφίσουν, τονίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση «η παράταξη θα εισέλθει σε αδιέξοδο».
Ο Τάκης Μπαλτάκος που είχε απομακρυνθεί από το κ. Σαμαρά, όταν αποκαλύφθηκαν οι ανάρμοστες επαφές και οι συνεργασίες του με τη «Χρυσή Αυγή», υποστηρίζεται από το πρώτο φύλλο της εφημερίδας του Γιώργου Τράγκα.
Η «Ανεξαρτησία» τότε, 30/11/2015, δημοσίευσε ...ρεπορτάζ  υπέρ ενός νέου δεξιού κόμματος τύπου Σαρκοζί με ολίγη Λεπέν: «με πρωτεργάτες πολιτικούς και επιχειρηματίες που βαρέθηκαν να κρύβονται και θέλουν να πάψει να κατακρίνεται το επιχειρείν από την Αριστερά».
Συγκεκριμένα αναφέρονται οι Απ. Τζιτζικώστας, Μ. Βορίδης, Τάκης Μπαλτάκος, Γ. Κατατζαφέρης και «άτομο του βασιλιά Κωνσταντίνου»... ως ενας από τους ηγέτες μιας καθαρής Δεξιάς παράταξης.

 http://www.efsyn.gr/