Ο ιός της κοκαΐνης: Από τη σύλληψη του μεγάλου Στράτου Διονυσίου μέχρι το “κότερο του Λάκη”, η απόσταση είναι μια “γραμμή” άσπρης σκόνης(το αστυνομικό δελτίο σοβαρών υποθέσεων)

Από την πολύκροτη υπόθεση της σύλληψης του αείμνηστου λαϊκού τραγουδιστή Στράτου Διονυσίου στο στούντιο της Κολούμπια, όταν ασφαλίτες της χούντας του φόρτωσαν αγορά χασίς εξακοσίων γραμμαρίων, μέχρι τη σύλληψη και απολογία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου έχουν αλλάξει πολλά.
Αλλαξε, για παράδειγμα, ο νόμος των προσωπικών δεδομένων που σήμερα, όπως τουλάχιστον εφαρμόζεται, στις πλείστες των περιπτώσεων προστατεύει τους παραβάτες και τους ανοιγοκλείνει το μάτι για την απόλυτη συγκάλυψη. Στην περίπτωση του μακαρίτη του Στράτου οι χωροφύλακες τον τραβολογούσαν και τον φωτογράφιζαν «επειδή ήταν είδωλο». Στην υπόθεση του Σεργιανόπουλου όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες (πλην της «Espresso») το ’παιξαν «μούγκα» για να μη «διαπομπευτεί ο καλλιτέχνης». Εκείνο που δεν άλλαξε ποτέ -και ούτε φαίνεται ότι θα αλλάξει- είναι οι καταστρεπτικές για την υγεία τους και για το καλλιτεχνικό γίγνεσθαι συνήθειες των ακριβοπληρωμένων σταρ της ντόπιας, μίζερης και παροξυμένης showbiz. Τότε χασίς, σήμερα κόκα, κρακ και χάπια Εκσταση. Τότε μαγκιά και ρεμπετολαγνεία που εκφραζόταν με ένα «βαρύ στριφτό τσιγάρο» από τα «τρίφυλλα» της ορεινής Καλαμάτας ή του εύφορου Πύργου, σήμερα «μυτιές» γκλαμουριάς και χλίδας αξίας ακόμα και 4.000 ευρώ τη φορά.

 http://www.dollsnews.com/