ΟΥΤΕ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ! ΟΥΤΕ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ

Μέρες που είναι και τα πήραμε κρανίο . Αυτή η ξεφτίλα με το σύμφωνο συμβίωσης και τα πανηγύρια των μεν και τις κατάρες των δε ... δείχνει οτι ζούμε το απόλυτο τσίρκο . Χρεοκοπημένοι σαν λαός και χώρα δεν βάζουμε μυαλό . Εντάξει δεν λέμε ότι η κυβέρνηση έπρεπε να νομοθετήσει. Όχι όμως με τέτοια πανηγύρια . Είναι μέγα λάθος . Εντάξει τώρα και οι μεν και οι δε θα έκαναν τα δικά τους . 

Ασε δε τις προεκτάσεις ... που δεν είναι και άσχετες . Οι εκκλησίες και οι θρησκείες από αυτούς που τις διακονούν και τις διευθύνουν ήταν και είναι άντρα ακολασίας ...και ανωμαλίας . Μιλάμε ότι ο όποιος κάνει τον θεούσο δεν σημαίνει ότι είναι . Παιδοφιλιά  και χίλια άλλα κακά είναι συνέπεια της συντήρησης η της πλήρης απεελευθέρωσης . Ο μέσος άνθρωπος είναι εκτός και των δυο.
Αυτός ο μέσος άνθρωπος ...μας λείπει από αυτό τον τόπο. Στην κοινωνία και στην πολιτική.
Και γιαυτό πάμε κατά διαόλου. Γιαυτό η χώρα είναι στην τεχνολογική απομόνωση ...άσχετοι και πανάθλιοι τύποι που κυνηγούσαν το ιντερνετ με ψέματα και παραμύθια ...κατασκευάζοντας δήθεν εγκλήματα . Προστάτες ψευτοαγιαστούρων και άλλα φρούτα .
 Αυτή η χώρα θα αρχίσει να λειτουργεί και να υπάρχει μόνο όταν αποκτήσει πολίτες πολιτικούς και κρατικό μηχανισμό της μέσης λογικής .
Όσο θα κυριαρχούν ψευτοπροφήτες θρησκόληπτοι και ακραίοι της πλήρης απελευθέρωσης ...θα είναι όπως και σήμερα . Ίσως και χειρότερα .