ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟ... ΤΣΙΠΡΑ!

Μιλάμε σοβαρά. Και δεν σηκώνει να μη μιλάς σοβαρά, και να αγνοείς τον πόνο του αλλουνού. Βλέπει την ομάδα του και υποφέρει. Ε, σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν κάνεις πλάκες. Στοιχειώδης σεβασμός, έστω κατανόηση στην πίκρα του αλλουνού.

Επί του θέματος. Ένας είναι ο νόμος στο ποδόσφαιρο. Μιλάει το γήπεδο! Ό, τι λένε όλοι, πρόεδρος, προπονητής, παίκτες, οργανωμένοι είναι για τα μπάζα όταν θέλουν να κάνουν το μαύρο, άσπρο.
Το πόσο μετράει μια ομάδα θα το δεις στο γήπεδο. Νόμος! Στο θέατρο ο ηθοποιός είναι για να του πετάς ντομάτες κι όμως κάποιοι να ισχυριστούν ότι ο παίκτης έδωσε ρεσιτάλ. Ο πρωθυπουργός στην πολιτική να σου πει Πάμε περίφημα, ενώ βαδίζουμε κατά διαόλου.
Το άλλο. Ένας οικονομολόγος με βάση συγκεκριμένα στοιχεία θα αποφανθεί ότι δεν γλυτώνετε την καταστροφή. Ένας άλλος οικονομολόγος, με βάση τα ΊΔΙΑ δεδομένα, λέει Προχωράτε στην ανάκαμψη. Να σου πω κάτι. Πιθανότατα και οι δύο να έχουν δίκαιο!
Στη μπάλλα κωλομπάρεμα δεν σηκώνει. Αυτός είναι σήμερα ο Παναθηναϊκός, τόσο ζυγίζει. Να, όμως, που ο Αλαφούζος το παίζει Τσίπρας. «Πάμε για πρωτάθλημα» λέει ο καναλάρχης.
Το ίδιο και οι οργανωμένοι, οι σκληροπυρηνικοί της εξέδρας. Συριζαίοι κι αυτοί. «Πάμε για πρωτάθλημα και θα σας πάρει ο διάολος αν δεν το πάρετε» λένε στους παίκτες.
Ώπα, ρε! Δεν βλέπετε ότι η ομάδα δεν τραβάει; Όχι, δεν το βλέπουμε! Αυτό που βλέπουμε είναι ότι μπορούμε, ότι αξίζουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, είμαστε καλύτεροι από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και..., δεν υπάρχει άλλος, άρα... φταίνε οι παίκτες αν δεν το πάρουμε.
Να φωνάξουμε τον Λαφαζάνη.
 http://www.apodytiriakias.gr/