«ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ» ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

«Έχω καμμια δεκαριά δονητές...» είπε μ' ένα ελαφρά πονηρό χαμόγελο στην φίλη της η πολυφωτογραφημένη και γνωστή από τις κοσμικέ και αλητέ εμφανίσεις μετά του συζύγου της κυρία στην Μύκονο. «Μην πάει, χρυσή μου, το μυαλό σου σε τίποτα ανωμαλίες, κάνουν μια δουλειά οι δονητές και δεν το κρύβω ότι μ' αρέσουν...».

Είναι γεγονός. Από το βιβλίο, πριν ακόμα γίνει ταινία, το «50 αποχρώσεις του γκρι» ανέβηκαν οι πωλήσεις στα «ερωτικά βοηθήματα» στην Ελλάδα. Νέα πελατεία μπήκε στα sex-shops. Γυναίκες αλλά και άνδρες για να σπάσουν την τυποποίηση στο σεξ με τον σύντροφό τους, δοκίμασαν κάτι το μηχανικό... και ανέβασαν την ποιότητα της σεξουαλικής τους ζωής.
Αβαντάρουν χωρίς επιφυλάξεις και οι σεξολόγοι, όπως οι γυναικολόγοι, ναι στα sex-toys αν πρόκειται να βελτιώσει τις σχέσεις σας, αλλά κι όταν αισθάνεστε μοναξιά... Και μη τρομάζετε από τα μαστίγια, δεν πονάνε, απλά μεγιστοποιούν τη λίμπιντο, όπως κάθε αξεσουάρ στο shopping σε μια ερωτική μπουτίκ.
Τι θα θέλατε για δώρο, ένα CD, ένα βιβλίο ή, ένα αντικείμενο που θα βοηθούσε τη σεξουαλική σας ανανέωση; Ένα δονούμενο πέος π.χ. φτιαγμένο από γυαλιστερό υλικό, εύκολο και εύχρηστο πολλαπλών ταχυτήτων.