Βρίζοντας τον Τσίπρα

Αυτό που έγινε χθες στα σόσιαλ μίντια και όχι μόνο εναντίον του Τσίπρα για τη συνέντευξη στο κομματικό ραδιόφωνο «Κόκκινο» δεν έχει προηγούμενο και δεν έχει ματαξαναγίνει. Θηβαίο και Σπαλιάρα επί 10 τον έκαναν και τον κατακρεούργησαν τον πρωθυπουργό.

♦ Πολλές βρισιές. Είχαμε και έξυπνη πλάκα, αλλά και χαρακτηρισμούς από τους πιο σκληρούς μέχρι και τους πιο ακατονόμαστους.
♦ Είχα αποφασίσει να βρίσω κι εγώ τον Τσίπρα, αλλά το ματαίωσα ή το ανέβαλα γιατί εφάρμοσα πάλι την «αρχή του 80%». Οταν δηλαδή αγεληδόν όλοι είναι σε μία κατεύθυνση, εγώ να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια στην άλλη πλευρά.
♦ Ζήτω ο Τσίπρας λοιπόν. Αλέξη, γράφ' τους κανονικά όλους! Εσύ έκανες το καθήκον σου, με τη συμφωνία μάς έσωσες! Βενσερέμος!
♦ Δεν βρίζω τον Τσίπρα, αλλά δεν έχουμε θέμα! Τι να γράψω; Α, το βρήκα!
♦ Θα το πληροφορηθήκατε ότι ξαναγυρίζει ο Βουλγαράκης. Τον ήθελε πολύ ο Μεϊμαράκης να ανασυστήσουν την εποχή «ΟΝΝΕΔ - Πρωτοπορία - Πρώτοι στη μαλακία».
♦ Και να τον παραδώσει βέβαια αμόλυντο στους ψηφοφόρους, γιατί τους έλειψε να τον ξαναψηφίσουν.
♦ Το νεότερο είναι ότι ο Βαγγέλας, επειδή ανανεώνει το κόμμα, μετά τον Βουλγαράκη φέρνει δίπλα του τη Φάνη Πάλλη-Πετραλιά. Κόκαλο όλοι, ε;
♦ Μέχρι 42 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία. Οι τροϊκανοί που ήρθαν, δεν την αντέχουν, λιώνουν, γι' αυτό ζήτησαν να περικοπεί κατά 35% βαθμούς.
♦ Κλείνουν οι εφορίες μια-δυο μέρες τη βδομάδα και οι εφοριακοί ορμάνε κυρίως στα νησιά για ελέγχους. Είναι μεγαλύτερο φέτος το κύμα των εφοριακών από των τουριστών. Προσωπικά ήπια δέκα ποτά μέχρι να με λυπηθεί ο καταστηματάρχης και να μου δώσει μια απόδειξη.
♦ Πολύ μίνι οι διακοπές των Ελλήνων. Εως ότου πας, γυρνάς. Προσωπικά φέτος πρώτα επέστρεψα και μετά πήγα.
♦ Πηγαίνεις για διακοπές ενώ ο γείτονας ποτίζει τα λουλούδια σου στη βεράντα και γυρίζεις και ο γείτονας δεν έχει τελειώσει καν το πότισμα.
♦ Βρήκα κι έναν διαρρήκτη στο σπίτι μου. Δεν βρήκε λεφτά, δεν είχε τι να κάνει και βοηθούσε τον γείτονα στο πότισμα.
♦ Η μητέρα του Βαρουφάκη ήταν ακροδεξιά, όπως δήλωσε ο ίδιος, και ο πατέρας του αντάρτης. Ετσι δικαιολογείται ο εμφύλιος στο μυαλό του.
♦ Α, δεν αντέχεται ο Τσίπρας. Κάνει εντελώς ακατανόητες και παρανοϊκές ενέργειες. Παίρνει μεταγραφή τη Φάνη-Πάλλη Πετραλιά! Απίστευτο;
♦ Θα τον βρίσω άγρια κι εγώ, με τις 50 αποχρώσεις του κάθε χρώματος.
♦ «Αλέξη @@@@ @@@@@@@@@ @@@ @@@@@@@@ @@@». Αντε πια!