Τζιχαντιστές αναγκάζουν άνδρα να σκάψει τον τάφο του λίγο πριν τον σκοτώσουν

Αναγκασμένος να σκάψει τον τάφο του, είναι ο φυλακισμένος με την πορτοκαλί στολή, πριν τον αποκεφαλίσουν, όπως δείχνει το τελευταίο βίντεο των ISIS.
Το συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφόρησε από την τρομοκρατική ομάδα και δείχνει τον άνδρα που θεωρείται ύποπτος για κατασκοπεία στη Συρία να χρησιμοποιεί μία πένα κι ένα φτυάρι για να ανοιξη μία μεγάλη τρύπα στη γη.
Η σκηνή φαίνεται να έχει απαθανατιστεί κάπου στη Συρία.
Ο κρατούμενος, του οποίου το πρόσωπο και το πάνω μέρος του σώματος καλύπτονται από ουλές και μώλωπες, μιλάει πρώτα στην κάμερα παραδεχόμενος τις πράξεις του.
Μιλώντας στα αραβικά,λέει ότι είναι από το Al- Qaryatan, μια πόλη στην κεντρική Συρία και περιγράφει το εαυτό του ως "κατάσκοπο".
Καταλήγει λέγοντας: "Σκότωσα τον Abou Hassan και το Ισλαμικό Κράτος με αιχμαλώτισε."
Ο αιχμάλωτος, ο οποίος δηλώνει το όνομα Ziad Abdel'al Abu Tarek , όπως δείχνει το βίντεο, φαίνεται να περπατάει ξυπόλητος με την πορτοκαλί στολή με ένα τσεκούρι κι ένα φτυάρι, πριν από το σκάψιμο του δικού του τάφου.
Το λευκό φορτηγό που φαίνεται από πίσω του, φέρει την αναγνωρίσιμη μαύρη σημαία του ISIS.Επιπλέον, το βίντεο δείχνει σκηνές από τον αποκεφαλισμό του, που έχουν κοπεί.
Την προηγούμενη βδομάδα, σοκαριστικές εικόνες που εμφανίστηκαν, δείχνουν αποκεφαλισμένα σώματα σκορπισμένα στους δρόμους της Παλμύρας, κοντά στο Al Qaryatan, αφού οι ISIS εισέβαλαν στην αρχαία πόλη.
(Με πληροφορίες από το dailymail)

http://news247.gr