Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το KFC ξανά στο κέντρο της Αθήνας

Mετά από αρκετά χρόνια απουσίας από το κέντρο - το τελευταίο κατάστημα έκλεισε στην Ομόνοια τον Οκτώβριο του '12 - η KFC επιστρέφει, και συγκεκριμένα στον αριθμό 3 της οδού Μητροπόλεως, στην πλατεία Συντάγματος.
Το σημείο θεωρείται ιδανικό καθώς από εκεί ξεκινούν όλα τα ανοικτά τουριστικά λεωφορεία για την περιήγηση στην Αθήνα και από ότι έχει δείξει η ιστορία οι ξένες αλυσίδες στην Ελλάδαποντάρουν σημαντικά στους ξένους επισκέπτες της πόλης.
Η κίνηση αυτή εντάσσεται και στην επιστροφή της ηρεμίας στο κέντρο καθώς έχουν μειωθεί σημαντικά οι πορείες και οι διαδηλώσεις. Παράλληλα με τις συγχωνεύσεις των τραπεζών έχουν αποδεσμευτεί αρκετά ακίνητα σε κομβικά σημεία στο κέντρο με ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές ενοικίων. Είναι χαρακτηριστικό ότι σχεδόν ταυτόχρονα με την έλευση των KFC - το κατάστημα θα ανοίξει μέσα στις επόμενες ημέρες - ακριβώς δίπλα του ανοίγει και ένα οβελιστήριο σε χώρο που φιλοξενούσε τράπεζα.
Η επιστροφή της KFC - που αριθμεί 6 εστιατόρια στην Αθήνα και ένα στην Θεσσαλονίκη - εντάσσεται στην γενικότερη κίνηση επαναεπένδυσης ξένων αλυσίδων στην χώρα μας. Όπως φαίνεται τα διεθνή σήματα "έπιασαν πάτο" και πλέον με δειλά και επιλεκτικά βήματα τοποθετούνται στις νέες πιάτσες όπως αυτές διαμορφώνονται στην αγορά μετά την κρίση. Ενδεικτική είναι η πριν από λίγες εβδομάδεςεπαναδραστηριοποίηση της McDonald's στην Θεσσαλονίκη  από το 2013 όπου έκλεισε το τελευταίο κατάστημα στην συμπρωτεύουσα καθώς και το άνοιγμα των Hard Rock Cafe στην Αθήνα, στην Αδριανού, στο Μοναστηράκι.
Στα παραπάνω να προστεθεί και η επίσημη ανακοίνωση της Burger King, της δεύτερης μεγαλύτερης αλυσίδας burger πίσω από την McDonalds, για δραστηριοποίηση στην χώρα μας στα τέλη του 2014.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…