Hλιοφάνεια και θερμοκρασία έως 26 βαθμούς σήμερα Δευτέρα

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με παροδικά αυξημένες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά και περιορισμένη κατά τόπους ορατότητα το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 25 στην Ήπειρο και στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 26 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από10 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ το βράδυ ενδέχεται κατά τόπους να ενισχυθούν σε ισχυρούς 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, ενισχυόμενοι σταδιακά κατά τόπους σε μέτριους 5 μποφόρ, και από το βράδυ στα νότια σε ισχυρούς 6 μποφόρ.
Αραιές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.