Γιατί ανησύχησαν στο Μega ....και κάλεσαν αμέσως στο τηλέφωνο τον Νίκο Παππά

Ενα περιστατικό που συνέβη πριν από μερικές ημέρες δείχνει και το επίπεδο των σχέσεων της κυβέρνησης με το Mega.

Στη Βουλή σημειώθηκε ένα σοβαρό φραστικό επεισόδιο μεταξύ Νίκου Βούτση και Αδωνη Γεωργιάδη. Ο υπουργός Εσωτερικών, απευθυνόμενος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ., του είπε επί λέξει: «Πληροφορήθηκα ότι τα εκλεκτά μνημονιακά Μέσα φιλοξενούσαν μέχρι πριν από λίγο την ομιλία του κ. Γεωργιάδη, που με περιλούζει. Περί αυτού δεν έχει ευθύνη ο κ. Γεωργιάδης. Αλλά, για να συνεννοούμαστε, γιατί η σύγκρουση θα είναι σκληρή και σε αυτό το επίπεδο και το μήνυμα πρέπει να το πάρετε: Το μακρύ σας χέρι στην επικοινωνία και στην κατασυκοφάντηση που γίνεται και του ελληνικού λαού και των μαζικών κινημάτων και των πολιτικών δυνάμεων της Αριστεράς, θα κοπεί από τη ρίζα του». 
Η τελευταία αυτή φράση έφτασε μέχρι τη Μεσογείων και θορύβησε ιδιαίτερα τα ηγετικά..
κλιμάκια του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Ετσι, ο διευθυντής ειδήσεων, Νίκος Στραβελάκης, επικοινώνησε με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, για να του εκφράσει την ενόχλησή του επειδή θεώρησε ότι «στοχοποιήθηκε» το Mega.
Πληροφορίες του «SECRET» των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (από όπου και το σχετικό ρεπορτάζ) αναφέρουν ότι ο Νίκος Στραβελάκης, ούτε λίγο ούτε πολύ έθεσε το ερώτημα αν η κυβέρνηση θέλει να κλείσει το Mega. Η απάντηση που πήρε δεν τον ικανοποίησε, καθώς είναι προφανές ότι το Μαξίμου είναι αποφασισμένο να συνεχίσει την κόντρα με τους καναλάρχες.

http://zoornalistas.blogspot.gr/