ΑΚΗΣ , ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ .ΒΑΣΩ ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΑΖΙ !Εκτελεστικό Γραφείο του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ θύμιζε σήμερα το Εφετείο Κακουργημάτων !

οι «χρυσές» μίζες των εξοπλιστικών με πρωταγωνιστή τον Άκη Τσοχατζόπουλο έφεραν στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας ως μάρτυρες τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και υψηλότατα στελέχη της τότε κυβέρνησής του, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και η πρώην υπουργός Βάσω Παπανδρέου.
Ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν κατέστη εφικτό να δώσει το παρών, καθώς βρισκόταν στο εξωτερικό.

Έντονη αμηχανία στο τετ α τετ Άκη Τσοχατζόπουλου με Κώστα Σημίτη, Ευάγγελο Βενιζέλο και Βάσω Παπανδρέου στο Εφετείο ΑθηνώνΚώστας Σημίτης και Ευάγγελος Βενιζέλος εισήλθαν στο κτήριο από τον χώρο του υπόγειου γκαράζ, ενώ η Βάσω Παπανδρέου προτίμησε να μπει από την κεντρική είσοδο. Οι τρεις τους παρέμειναν για λίγη ώρα εντός της δικαστικής αίθουσας και, όταν τους γνωστοποιήθηκε η ημερομηνία παρουσίασής τους ενώπιον των δικαστών, αποχώρησαν.

Ειδικότερα, στις 13 Μαΐου ο πρώην πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα περάσουν εκ νέου την είσοδο του Εφετείου προκειμένου να τοποθετηθούν για το φλέγον ζήτημα των εξοπλιστικών, ενώ στις 20 Μαΐου σειρά παίρνουν η Βάσω Παπανδρέου και ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Τι είπε ο Άκης στους πρώην συντρόφους
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μπαίνοντας στην αίθουσα -συνοδεία αστυνομικών- δεν κατέβηκε προς το εδώλιο, όπως κάνει συνήθως, αλλά κατευθύνθηκε στην άκρη της αίθουσας. Εκεί βρίσκονταν τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ. «Καλημέρα σε όλους» είπε δυνατά και έτεινε το χέρι στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

http://www.zougla.gr/
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος χαιρέτησε πρώτα τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος έσπευσε να στρέψει αλλού το πρόσωπό του μετά τη σύντομη χειραψία\εκείνος και έστρεψε άλλου το πρόσωπό του. Ακολούθως ο πρώην υπουργός έδωσε το χέρι του στον Κώστα Σημίτη, λέγοντας: «Πρόεδρε…». Ανέκφραστος ο πρώην πρωθυπουργός ανταπέδωσε τη χειραψία.

Ο κατηγορούμενος χαιρέτησε στη συνέχεια τον Σωκράτη Κοσμίδη, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου επί κυβέρνησης Σημίτη, ενώ έκανε το ίδιο και με τη Βάσω Παπανδρέου.