ΗΠΑ: Προπόνηση με τον άνθρωπο που λέει ότι σκότωσε τον Οσάμα προσφέρει σκοπευτήριο

Σκοποβολή με πιστόλι και αυτόματο με τον πρώην Navy Seal ο οποίος έχει δηλώσει πως ήταν ο άνθρωπος που σκότωσε τον Οσάμα μπιν Λάντεν, είναι ένας νέος ιδιαίτερος τρόπος να περάσει κανείς το σαββατοκύριακο του, αρκεί φυσικά να διαθέτει το ποσό των  50.000 δολαρίων. 

 
Με δημοσίευση στη Washington Post, η συντηρητική οργάνωση For America (Για την Αμερική), δελεάζει τους ενδιαφερόμενους με σκοποβολή με πιστόλι και «διασκέδαση με πολυβόλο», ενώ υπόσχεται και διαγωνισμό σκοποβολής με τον Ρομπ Ο'Νιλ.
 
Το πρώην μέλος του Navy Seal, είναι πλέον η βασική ατραξιόν του Jackson Hole Shooting Experience, το οποίο περιγράφεται ως ένα «από τα καλύτερα σκοπευτήρια στην αμερικανική Δύση».
 
Όπως δήλωσε ο  εκπρόσωπος του πρώην μέλους των Ειδικών Δυνάμεων του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού «ο Ο'Νιλ δέχθηκε να συμμετάσχει στην εκδήλωση για να ανταποδώσει τη χώρα σε έναν φίλο ο οποίος τον είχε βοηθήσει». 
 
Σε ντοκιμαντέρ που είχε γυριστεί και προβληθεί την περασμένη χρονιά από το συντηρητικό αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox, για το οποίο εργάζεται πλέον, ο Ρομπ Ο'Νιλ είχε δηλώσει πως ήταν αυτός που πυροβόλησε τον ηγέτη της αλ Κάιντα κατά τη διάρκεια της μυστικής επιχείρησης στο Αμποταμπάντ του Πακιστάν τον Μάιο του 2011.
 
Ωστόσο, ο πρώην καταδρομέας είχε δηλώσει στην εφημερίδα Washington Post ότι σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν πριν από την προβολή του ντοκιμαντέρ.
http://www.protothema.gr/