Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έγινε η μεταβίβαση του "Κρόνος" στον Μαρινόπουλο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες η μεταβίβαση των Σούπερ Μάρκετ "Κρόνος" στην οικογένεια Μαρινόπουλου.

Η εταιρία, όπως γράφει η εφημερίδα "Πελοπόννησος", θα  εξακολουθήσει να στηρίζει τη τοπική αγορά.
Ο ειδικός σύμβουλος της εταιρίας κ.Φοίβος Καρακίτσος δήλωσε σχετικά: ‘"Οι πρώτοι μας στόχοι ήταν πάντα η εξασφάλιση του προσωπικού μας, των συνεργατών μας και του δικτύου των καταστημάτων μας και η περαιτέρω προώθηση των προϊόντων του τόπου μας, για τα οποία τόσο κόπο έχουμε κάνει. Είναι σημαντικό πως με την οικογένεια Μαρινόπουλου μας συνδέουν κοινοί στόχοι και κοινά οράματα στήριξης της τοπικής και της ελληνικής αγοράς σε μια πολύ δύσκολη καμπή για τη χώρα μας. Ο κ.Μαρινόπουλος αλλά και τα στελέχη της εταιρίας κάνουν μια καταφανή στροφή στην Ελληνικότητα και στην στήριξη της παραγωγής της χώρας, στοιχείο που ήταν καθοριστικό για την απόφαση και της δικής μας συμφωνίας. Μετά από μήνες κοινής μελέτης καταλήξαμε στα πιο σημαντικά και έχουμε πλέον εμπρός μας μια νέα δυναμική εποχή για τα καταστήματα ΚΡΟΝΟΣ".
Ο κ.Καρακίτσος συνέχισε.  «Πήραμε μαζί την απόφαση να μην αλλάξουμε τίποτα από την έως τώρα λειτουργία της εταιρίας. Η παραμονή της ονομασίας ΚΡΟΝΟΣ δεν είναι μόνο τυπική αλλά και ουσιαστική. Η εταιρία παραμένει η πρώτη τοπική αλυσίδα με το μεγαλύτερο αριθμό απασχόλησης προσωπικού στο νομό και με τα περισσότερα προϊόντα Αχαϊκής παραγωγής και τυποποίησης στα ράφια της. Επιπλέον αποφασίστηκε μεγάλη επένδυση στο επίπεδο των τιμών και των προσφορών αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των καταναλωτών και άνοιγμα νέων καταστημάτων μέσα στη 2ετία ενισχύοντας την αγορά εργασίας με τουλάχιστον ακόμα 80 νέες θέσεις εργασίας!
Πολύ σημαντικό πως τις επόμενες ημέρες θα γίνουν συναντήσεις με όλους τους τοπικούς παραγωγούς για τοποθέτηση των προϊόντων τους στα ράφια της εταιρίας Μαρινόπουλος. Είναι για εμένα συγκινητικό να δω αυτή προσπάθεια που ξεκινήσαμε με την Αχαϊκή παραγωγή να βρίσκεται πλέον σε όλη την Ελλάδα. Να γνωρίσουν όλοι την αξία των προϊόντων της Αχαϊκής παραγωγής».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…