Συριζαίοι ...πάρτε το αλλιώς γιατί θα βρείτε ! ΔΕΝ ΚΆΝΑΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ουτε μήνας κυβέρνησης και τα πρώτα παρατράγουδα άρχισαν ... Και τα γιουσουφάκια των μνημονίων και των φιλοΜερκελιστών   κάνουν εξέδρα, όπως το κοινό στα Παρατράγουδα της Ανίτας Πάνια και σας χαβαλεδιάζουν   !
Στις 25 του Γενάρη δεν κάναμε επανάσταση . Ο λαός έδωσε ένα σεβαστό ποσοστό στο ΣΥΡΙΖΑ και μαζί με τον Καμμένο των ΑΝΕΛ έκαναν μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας .
Ούτε κομουνιστική επανάσταση έγινε ...ούτε εν λευκώ πήρε κανείς εξουσιοδότηση να ζητάει το κοντό του και το μακρύ του .
Η κυβέρνηση, σωστά η λάθος ...η πορεία θα το δείξει, πήρε μια πρωτοβουλία "ρήξης" μέσα στο μνημόνιο. Αφήστε να δούμε που θα το πάει και πως θα της βγεί.  .
Και εκ της συνεργασίας δύο κομμάτων και εκ της ψήφου του λαού η εντολή είναι ρήξη για απαγκίστρωση .
Αρα μην κάνετε σαν τις "μαύρες χήρες" των Σαμαροβενιζέλων που τρέχουν τα σάλια τους γιατί έχασαν  τα βάζα με το μέλι ...της εξουσίας.
Τώρα δεν λέμε...ότι δεν είναι φυσιολογικά τα φαινόμενα αυτά . Υπάρχουν και ιδεοληψίες ...και στο ΣΥΡΙΖΑ ( όπως άλλωστε και στην δεξιά με τους ακροδεξιούς Μπαλτάκους κλπ) υπάρχουν και πικρίες που δεν πήραν υπουργεία ...όσοι εγκατέλειψαν νωρίς το ΠΑΣΟΚ και βρήκαν σωσίβιες λέμβους στο ΣΥΡΙΖΑ.
Υπάρχουν και οι μη γνωρίζοντες το παιχνίδι της εξουσίας ...Συριζαίοι και θέλουν να τα κάνουν λαμπόγυαλο αριστερίζοντας και φλυαρώντας..

Αρα, το νου σας "ρεμάλια" ...Δεν είναι εύκολο να δεχθούν τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη ότι ήρθαν κάποιοι στην εξουσία και τους χαλάνε την σούπα .

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να σώσει την χώρα και να σωθεί σαν κόμμα  ο χρόνος θα το δείξει.

Αυτό που θέλει  να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ,θέλει και χρόνο και νέες συμμαχίες μέσα στην  Ευρώπη από νέες ανερχόμενες ριζοσπαστικές δυνάμεις.
Και για πρώτη φορά ο Ελληνικός Λαός έδειξε ωριμότητα ...και είπε άντε γεια στους πολιτικούς μαριονέτες,  τους εκβιαστές και τρομοκράτες των απανταχού κέντρων εξουσίας .