Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πόσες Porsche Cayenne κυκλοφορούν στην ΕΛΛΑΔΑ!

Ακόμα δε λέει να κοπάσει το θέμα με την δήλωση του νέου υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη ο οποίος δήλωσε την περασμένη Τετάρτη: «Δεν πιστεύουμε ότι ανάπτυξη σημαίνει να έχουμε τόσες πολλές Porsche Cayenne στους στενούς δρόμους των πόλεων μας».


Έχοντας δημιουργηθεί... πανικός στα social media, το zougla.gr έψαξε και βρήκε τον ακριβή αριθμό καινούργιων αυτοκινήτων που έχουν πουληθεί στην Ελλάδα ο οποίος σε 12 χρόνια άγγιξε τις 1.607 μονάδες. Το θέμα όμως που δημοσιοποιήσαμε άναψε φωτιές ενώ αρκετοί ζήτησαν να μάθουν πόσα είναι και αυτά που έχουν εισαχθεί αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι ακόμα και περισσότερα από 10.000 αυτοκίνητα.


τι μπορεί να σου κάνει ένα... αυτοκίνητο!
τι μπορεί να σου κάνει ένα... αυτοκίνητο!

Το zougla.gr αποκαλύπτει τα πραγματικά στοιχεία
Έτσι, η έρευνα συνεχίστηκε και το zougla.gr βρήκε τα πραγματικά επίσημα νούμερα όλων των Porsche Cayenne που έχουν πουληθεί είτε ως καινούργια είτε ως μεταχειρισμένα στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και στοιχεία που έχει στην διάθεσή του μόνο το zougla.gr, συνολικά, από τότε που ξεκίνησε να διατίθεται το πολυτελές SUV, κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα 2.729 Cayenne (ελληνικά και εισαγόμενα). Κορυφαία.. διετία σε πωλήσεις ήταν η περίοδος 2008-2009, οπότε και πουλήθηκαν 910 Cayenne. Αντίθετα, η χειρότερη διετία σε πωλήσεις ήταν το 2013 - 2014 όπου και τοποθετήθηκαν πινακίδες σε μόλις 17 αυτοκίνητα.  
Τέλος, αν συγκρίνουμε τα καινούργια και τα εισαγόμενα θα δούμε πως στην πρώτη περίπτωση ταξινομήθηκαν 1.607 αυτοκίνητα και στην δεύτερη αρκετά λιγότερα δηλαδή 1.122.
Όλα αυτά για να ξέρουμε τελικά ποια είναι τα πραγματικά νούμερα....

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…