Σε πόλεμο των "Νονών" της νύχτας ...αναζητούν άκρη οι αρχές για το παγιδευμένο με εκρηκτικά Smart που στοίχισε την ζωή του Αλβανού οδηγού

Ολόκληρο οπλοστάσιο βρήκαν οι άνδρες της Ασφάλειας σε έρευνα στο σπίτι του 35χρονου Αλβανού που σκοτώθηκε χθες στην Αττική Οδό μετά από έκρηξη στο εν κινήσει Smart που οδηγούσε.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά με την υπόθεση αυτή και έτσι ζήτησαν και πήραν εισαγγελικά άδεια για έρευνα στην οικία του 35χρονου, ο οποίος δούλευε ως πορτιέρης σε νυχτερινό μαγαζί στη Γλυφάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Huff Post Greece, στο σπίτι του βρέθηκαν δύο πιστόλια, ένα περίστροφο, μία χειροβομβίδα, ένα σπρέι χημικών ουσιών, 103 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων, μία σιδερογροθιά, μία κουκούλα full face και δύο φιάλες οξυγονοκόλλησης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τέτοιες φιάλες οξυγονοκόλλησης χρησιμοποιούνται συνήθως από συμμορίες που πραγματοποιούν διαρρήξεις ή επιθέσεις σε ΑΤΜ. Η Ασφάλεια εξετάζει το κατά πόσο ο 35χρονος ήταν μέλος κάποιας συμμορίας της νύχτας και το κατά πόσο ο θάνατός του οφείλεται σε δολοφονική ενέργεια.
Και αυτό γιατί υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι η έκρηξη στο εν κινήσει Smart μπορεί να οφείλεται σε εκρηκτικό μηχανισμό που ενδεχομένως είχαν τοποθετήσει κάποιοι κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου του. Υπενθυμίζεται ότι την ώρα της έκρηξης στην Αττική Οδό ο 35χρονος κατευθυνόταν στο αεροδρόμιο από όπου η 26χρονη φίλη του πετούσε για Τίρανα. Η γυναίκα τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γεννηματάς.