10μελής οικογένεια σώθηκε επειδή δεν είδε το e-mail

Τα νεύρα για την απώλεια της πτήσης έδωσαν τη θέση τους στην τεράστια ανακούφιση. Μια δεκαμελής οικογένεια στην Ινδονησία έχασε τη μοιραία πτήση QZ8501 της Air Asia αφού δεν είδε το mail αλλαγής της ώρας και πήγε αργά στο αεροδρόμιο. 

Η 36χρονη Κριστιαναουάι διηγήθηκε ότι είχαν αρχικά κάνει κράτηση για την πτήση των 07.30 αλλά η AirAsia τους είχε μεταφέρει στην πτήση των 05.30: «Μας είχαν στείλει μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και είχαν τηλεφωνήσει στις 15 και 16 Δεκεμβρίου για να μας ενημερώσουν για την αλλαγή της ώρας της πτήσης μας, αλλά εμείς δεν είδαμε τις κλήσεις», αναφέρει.
«Συνεπώς φθάσαμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση των 07.30' αλλά μας είπαν ότι είχε γίνει αλλαγή στην ώρα της πτήσης μας και ότι χάσαμε το αεροπλάνο γιατί φθάσαμε με καθυστέρηση. Βέβαια εκείνη την ώρα είχαμε θυμώσει πολύ. Την ώρα της έκδοσης των νέων εισιτηρίων, μάθαμε ότι το αεροσκάφος που είχε αναχωρήσει νωρίτερα συνετρίβη και τότε αμέσως ζητήσαμε ακύρωση της πτήσης μας. Ήμουν συγκλονισμένη και άρχισα να κλαίω. Ίσως ήταν θέλημα Θεού που η οικογένειά μου και εγώ δεν ήμασταν στο αεροπλάνο. Ίσως ήταν ένα είδος ευλογίας».