Mε στρατιωτικό αμάνικο μπλουζάκι και σόρτς ο Κασιδιάρης μέσα στο Κορυδαλλό


Προκλητικός και αμετανόητος παραμένει και μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Το πρόσφατο περιστατικό με την απρεπή εμφάνισή του ενώπιον των μελών της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, που τον επισκέφτηκαν στον Κορυδαλλό, είναι απλώς ενδεικτικό των προθέσεων του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος συνεχίζει στον δρόμο των προκλήσεων που είχε χαράξει και ως ηγετικό στέλεχος της νεοναζιστικής οργάνωσης.

Με στρατιωτικό αμάνικο μπλουζάκι και σορτσάκι για να φαίνονται τα ναζιστικά τατουάζ του υποδέχτηκε την Επιτροπή Δεοντολογίας ο Ηλίας Κασιδιάρης. Στο αριστερό του μπράτσο ξεχωρίζει η σβάστικα, στο κέντρο της οποίας βρίσκεται ένα πρόσωπο με περικεφαλαία. Στο άλλο χέρι διακρίνεται ξεκάθαρα μια νεκροκεφαλή, η οποία μοιάζει να είναι ίδια με αυτήν που χρησιμοποιούσαν τα SS. Εξάλλου είναι γνωστή η «αγάπη» του χρυσαυγίτη βουλευτή για τα σύμβολα των ναζιστικών ταγμάτων εφόδου...
Μάλιστα, ο Ηλ. Κασιδιάρης δεν διστάζει να κάνει τηλεφωνικές παρεμβάσεις στη διαδικτυακή εκπομπή της ΧΑ, εκστομίζοντας απειλές κατά πολιτικών και δικαστικών, ενώ σε συνεντεύξεις του έχει προαναγγείλει την έκδοση δύο βιβλίων, το ένα ιστορικού περιεχομένου και το άλλο με τη δική του εκδοχή για τις «παράνομες», όπως τις αποκαλεί, διώξεις εναντίον των χρυσαυγιτών.
Την ίδια στιγμή, δίχως ίχνος αιδούς, ο Ηλ. Κασιδιάρης συνεχίζει να περιφέρει τα ναζιστικά τατουάζ του στους χώρους των φυλακών με περιβολή που τα εκθέτει σε κοινή θέα, όπως έκανε και την περασμένη εβδομάδα, ενώπιον των μελών της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής που τον επισκέφτηκε, με αφορμή την περιβόητη υπόθεση «Μπαλτάκος-gate». Ο χρυσαυγίτης βουλευτής επέλεξε να παρευρεθεί στη διαδικασία με στρατιωτικό αμάνικο μπλουζάκι και σορτσάκι. Οπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής», ο Ηλ. Κασιδιάρης είχε σηκωμένα τα μανίκια του για να φαίνονται τα ναζιστικά τατουάζ.
Στο αριστερό μπράτσο έχει τη σβάστικα, στο κέντρο της οποίας βρίσκεται ένα πρόσωπο με περικεφαλαία. Στο εσωτερικό του τατουάζ, ανάμεσα στα περιγράμματα, ξεχωρίζουν οι μαίανδροι. Από κάτω ακριβώς είναι χαραγμένη η λέξη-ρητό ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ, η οποία αποδίδεται στον αρχαίο φιλόσοφο Ηράκλειτο, αλλά μάλλον ο Κασιδιάρης την έχει κάνει τατουάζ γιατί την είχε χρησιμοποιήσει σε διάλεξη ο Χάιντεγκερ, φιλόσοφος και σύμβουλος σε θέματα παιδείας της ναζιστικής Γερμανίας. Ωστόσο, στο ίδιο χέρι έχει κάνει κι άλλο τατουάζ, περιμετρικά του μπράτσου.
Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με τον μαίανδρο, σύμβολο και της οργάνωσης, αλλά με μια κοντινότερη ματιά αποκαλύπτεται ότι πρόκειται και πάλι για τη σβάστικα. Στο άλλο χέρι, ένα μεγάλο μαύρο τατουάζ καλύπτει το μπράτσο του. Δεν είναι ξεκάθαρο τι απεικονίζεται, αλλά διακρίνεται ξεκάθαρα μια νεκροκεφαλή, η οποία μοιάζει να είναι ίδια με αυτήν που είχαν χρησιμοποιήσει τα ναζιστικά τάγματα εφόδου SS. Εξάλλου είναι γνωστή η «αγάπη» του Ηλία Κασιδιάρη στα σύμβολα των SS, αφού έχει φωτογραφηθεί με μπλουζάκι Waffen SS, ενώ και ο τηλεοπτικός φακός είχε απαθανατίσει χειροβομβίδα του ναζιστικού τάγματος στη βιβλιοθήκη του.
«Αθλητική περιβολή»Η Χρυσή Αυγή προσπάθησε μέσω της ιστοσελίδας της να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με ανακοίνωση που υποστήριζε ότι η Επιτροπή της Βουλής πήγε στις φυλακές την ώρα που... αθλούνταν. «Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε ενώπιον της επιτροπής με αθλητική περιβολή, καθώς εκείνη την ώρα προπονούνταν», αναφερόταν στο δελτίο Τύπου. Ομως οι προκλήσεις από την πλευρά Κασιδιάρη δεν είχαν τέλος, καθώς δήλωσε στα μέλη της Επιτροπής: «Καλά κάνατε και ήρθατε. Ευκαιρία να συνηθίζετε το κλίμα της φυλακής. Σκάνδαλα, offshore εταιρείες βουλευτών, ο υπουργός Δικαιοσύνης κλέβει την Εφορία και δηλώνει ψευδές πόθεν έσχες. Πολύ σύντομα βουλευτές και υπουργοί θα είναι μόνιμοι τρόφιμοι των φυλακών. Αν, λοιπόν, ήρθατε για να εγκλιματιστείτε, καλά κάνατε...».