Ανήλικοι την απειλούσαν οτι θα την βιάσουν με μηνύματα στο FB και τους κατάγγελλε στους γονείς τους

Στη δραστική απόφαση να ειδοποιήσει τις μητέρες των επίδοξων βιαστών της, οι οποίοι μέσω social media την απειλούσαν ότι θα την βιάσουν πήρε μια 21χρονη δημοσιογράφος από την Αυστραλία.

Όταν άρχισε να λαμβάνει σεξιστικά μηνύματα και απειλές βιασμού σε facebook και Twitter, αντί να πάει στην αστυνομία, με τον κίνδυνο εκείνη να αγνοήσει την καταγγελία της, η Αλάνα Πιρς αποφάσισε να πάρει πιο δραστικά μέτρα: όταν διαπίστωσε ότι οι περισσότεροι αποστολείς των μηνυμάτων ήταν ανήλικα αγόρια, σκέφτηκε να... απευθυνθεί στους γονείς τους.
Η ίδια δήλωσε ότι ήταν αρκετά εύκολο να εντοπίσει τους γονείς των ενόχων. Κατάφερε να βρει 4 από αυτούς και μάλιστα ο ένας από αυτούς της απάντησε, λέγοντας ότι θα μιλησει στο γιο του.
«Ήταν απλά ένας τρόπος για να βρω μια λύση, για να διδάξω στα νεαρά αγόρια ότι δεν πρέπει να συμπεριφέρονται σεξιστικά στις γυναίκες, ακόμα κι αν βρίσκονται στο διαδίκτυο. Ότι είναι πραγματικοί άνθρωποι και ότι θα πρέπει να υπάρξουν πραγματικές συνέπειες για τις πράξεις τους» δήλωσε η ίδια.