ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: ΘΕΑΤΡΟ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ

Για προσπάθεια της κυβέρνησης να δραματοποιήσει τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ενώ η συμφωνία έχει ήδη κλείσει, κάνει λόγο σε συνέντευξή του διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς

Όπως τονίζει στην εφημερίδα "Real News", αν δεν είχε κλείσει ήδη η συμφωνία, η κατάθεση του Προϋπολογισμού θα ήταν μονομερής ενέργεια.
Υπογραμμίζει ότι στη συνέχεια η ομάδα Σαμαρά, «όπως πάντα θα παραστήσει ότι συμβιβάζεται, για να σώσει τη χώρα» 
Ερωτηθείς για το θέμα της συνάντησης των Γ. Μηλιού και Γ. Σταθάκη με εκπροσώπους των αγορών στο Λονδίνο, σημειώνει ότι «φυσικά και έκαναν καλά.  Παρουσίασαν με επάρκεια τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τις θέσεις της επόμενη ελληνικής κυβέρνησης», ωστόσο, όπως τονίζει για το θέμα αυτό δούλεψε και πάλι «η περιβόητη μονταζιέρα».
Για την πιθανότητα κυβερνήσεων συνεργασίας, επαναλαμβάνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «σε κάθε περίπτωση δε θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση που θα εφαρμόσει μνημόνια».
Ο κ. Παππάς ζητάει και πάλι προσφυγή στις κάλπες.Σε άλλο σημείο, επισημαίνει ότι το να μείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση, αποτελεί μια τεράστια και ανέλπιστη βοήθεια στο καθεστώς του μνημονίου