Το γάζωσαν με σφαίρες μέσα από Τζιπ . Μακελειό το πρωί στην Ομόνοια

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι στις 04.00 τα ξημερώματα άνοιξαν πυρ στο καφέ-μπαρ «Mokarico», στη συμβολή των οδών Χίου και Κρήτης, στην Ομόνοια.


Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ένας άνδρας 44 ετών, Έλληνας και πατέρας δύο παιδιών, ενώ τραυματίστηκε μία 21χρονη υπήκοος Αλβανίας, η οποία βρισκόταν δίπλα του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.



Στόχος το κατάστημα

Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ένας άνδρας 44 ετών, Έλληνας και πατέρας δύο παιδιών, ενώ τραυματίστηκε μία 21χρονη γυναίκαΣύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την ΕΛ.ΑΣ., ένα τζιπ με φιμέ τζάμια στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα σταμάτησε μπροστά στο μαγαζί, ιδιοκτησίας ενός υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος εκείνη την ώρα απουσίαζε από το κατάστημα.

Αμέσως άνοιξαν πυρ, με τον συνοδηγό να «γαζώνει», με πάνω από οκτώ σφαίρες πυροβόλου όπλου, πιθανότατα καλάσνικοφ, το καφέ-μπαρ, όπου υπήρχαν θαμώνες.

Ο άτυχος 44χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την ώρα εκείνη στεκόταν στην είσοδο της πόρτας του καταστήματος, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από τις σφαίρες. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Το θύμα νωρίτερα βρισκόταν σε άλλο καφέ, όπου διασκέδαζε με παρέα.

Οι δράστες, στη συνέχεια, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ωστόσο τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα.

Έρευνα για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
 greece/article/mafioziki-ektelesi-1093108