Ρομαντική βόλτα στον Εθνικό Κήπο για Αλέξη Τσίπρα και Μπέτυ Μπαζιάνα.

Μπορεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είναι φορτωμένος με ευθύνες και μια αρκετά γεμάτη ατζέντα, αλλά δεν ξεχνά ποτέ πως είναι σύντροφος και πατέρας.
Ετσι, πριν από μερικές ημέρες, ο Αλέξης Τσίπρας πήρε αλά μπρατσέτα τη σύζυγό του, Περιστέρα (ή Μπέτυ, όπως την αποκαλεί ο ίδιος), και απόλαυσαν τον καφέ τους στο καφενείο του Εθνικού Κήπου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η σύντροφός του έμοιαζαν να μη νοιάζονται για τα αδιάκριτα βλέμματα που τους παρακολουθούσαν, ενώ η παρουσία των αντρών της ασφάλειας του κυρίου Τσίπρα ήταν τόσο διακριτική, που ήταν πολύ δύσκολο να τους αντιληφθεί κανείς. Είναι γνωστό πως στις προσωπικές του εξόδους ο Αλέξης Τσίπρας κρατάει χαμηλό προφίλ, αφού θέλει να είναι όσο πιο διακριτικός γίνεται. Το ζευγάρι παρήγγειλε καφέ και φαινόταν να απολαμβάνει τη βόλτα του και τον φθινοπωρινό ήλιο. Η Περιστέρα ήταν ντυμένη απλώς με ένα ροζ παντελόνι και ένα Τ-shirt στα ίδια χρώματα. Από την άλλη, ο κύριος Τσίπρας είχε αφήσει μόνο το σακάκι του στο γραφείο του, αφού το υπόλοιπο ντύσιμο παρέπεμπε στο dress code της Βουλής. Οι δυο τους έμειναν στο καφενείο του Εθνικού Κήπου για περίπου μία ώρα και ο κύριος Τσίπρας, αφού συνόδευσε τη σύντροφό του μέχρι το μετρό, πήρε πάλι τον δρόμο της επιστροφής προς το γραφείο του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι βγαίνει αρκετά συχνά μόνο του έξω και για τις βραδινές του εξόδους επιλέγει συνήθως ένα wine bar στην οδό Φιλελλήνων, το οποίο έχει κάνει στέκι. Μάλιστα, όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα ερωτευμένο ζευγάρι, παρά το γεγονός ότι είναι μαζί από τα μαθητικά τους χρόνια. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε στο Πολυκλαδικό Λύκειο των Αμπελοκήπων, όπου φοιτούσαν, και στις καταλήψεις του ’90, όταν αγωνίζονταν μαζί, ενώ παράλληλα φούντωνε και ο έρωτάς τους. Αν και δεν έχουν παντρευτεί, έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και έχουν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά. Διακριτική, η σύντροφος του κυρίου Τσίπρα στέκεται πάντα στο πλευρό του, ενώ ο κύκλος τους λέει πως είναι η γυναίκα που τον εμπνέει και του δίνει δύναμη σε κάθε μικρή ή μεγάλη μάχη του.

http://www.apospasma.gr/