Μπαρούτι μυρίζει στη ΓΣΕΕ ! Η ΠΑΣΚΕ Παναγόπουλου αποκαλεί υπόδικο τον Φωτόπουλο! Ανταπαντά με τον βολεμένο στον ΟΑΕΔ κουμπάρο του Παναγόπουλου ο Φωτόπουλος

Για μια ακόμα φορά, η ΠΑΣΚΕ, για να καλύψει τον Γραμματέα της, προσπάθησε, με αυτά που λέει στην ανακοίνωση της, να κάνει το άσπρο – μαύρο!!!

Ο κάθε εργαζόμενος που διαθέτει ελάχιστη αντίληψη ακούγοντας τις δηλώσεις του        κου Παναγόπουλου και ειδικότερα την φράση ότι «μπορεί η επαναφορά με Νόμο του κατώτατου μισθού να προκαλέσει άλλο ΣΟΚ που δεν ξέρω αν η αγορά εργασίας μπορεί να το αντέξει», κατάλαβε ότι ο κος Παναγόπουλος είναι ο καλύτερος εκφραστής των εργοδοτών.
Αντί η παράταξη του να τον στείλει στο περιθώριο, ταυτίζεται με τις απόψεις του και κανείς πλέον δεν δικαιούται να επικαλείται ότι δεν άκουσε, δεν ήξερε, δεν είδε!!!
Για ακόμα μία φορά αντί να απαντήσετε επί της ουσίας διαλέγετε τον δρόμο των ύβρεων…
Σε ότι αφορά την κατηγορία περί συνταξιούχων, είναι σίγουρο ότι δεν μας αφορά, αφού ο σύντροφός μας, Νίκος Ορφανός, με το που κατέθεσε για σύνταξη παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΓΣΕΕ.  Στην παράταξή μας δεν έχουμε συνταξιούχους.
Αντίθετα εσείς έχετε και στο Δ.Σ. της ΓΣΕΕ και διορίσατε εκ νέου τον επί 6 χρόνια συνταξιούχο, κουμπάρο του Γραμματέα της παράταξής σας, ως εκπρόσωπο των εργαζομένων, αντιπρόεδρο στον ΟΑΕΔ.
Σε ότι αφορά την κατηγορία περί υπόδικων, επειδή εννοείτε τον σύντροφό μας, μέλος του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., συν. Νίκο Φωτόπουλο, σας απαντάμε ότι είναι τιμή να είναι κάποιος υπόδικος για κοινωνικούς αγώνες.
Είναι τιμή να σέρνεται στα δικαστήρια για το χαράτσι, το πρόγονο του σημερινού ΕΝΦΙΑ.
Είναι τιμή να σέρνεται στα δικαστήρια γιατί λειτουργούν τα συνδικάτα αυτόνομα και κοινωνικά αλληλέγγυα.
Είναι ντροπή, όμως, να κατηγορείσαι και να σε καλεί ο Εισαγγελέας για το σκάνδαλο στο Αλιβέρι.
Είναι ντροπή να λειτουργείς ως «δουλέμπορος» με τα voucher.
Είναι ακόμα μεγαλύτερη ντροπή να είσαι καταδικασμένος από τον κάθε εργαζόμενο – άνεργο – συνταξιούχο ως αυτός που ξεπούλησε τα δικαιώματα που όφειλε να προασπίσει.
Είναι ντροπή να έχεις την ευθύνη για την απαξίωση των Συνδικάτων και του Συνδικαλιστικού Κινήματος.
Και επειδή αυτή η ντροπή μπορεί να «ξεπλυθεί» μόνο με την παραίτηση, που είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το κάνει, ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.


Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.